Original:

logično da ni dovoljeno,sam kdo bo pa vedelPiNkZ PoWeR je napisal/-a:no nasmeju sem se fulll...
sam ker smo pr teh lučeh mam eno vpr...
mam namen pri mojem golfu 3ici zadnje luči mal predelat in sicer tko da bi blinker odstranu, in ga premaknu tja kjer je luč za vzratno vožnjo?? Zdaj pa a je to dovoljen??
Liquid je napisal/-a:logično da ni dovoljeno,sam kdo bo pa vedelPiNkZ PoWeR je napisal/-a:no nasmeju sem se fulll...
mam namen pri mojem golfu 3ici zadnje luči mal predelat in sicer tko da bi blinker odstranu, in ga premaknu tja kjer je luč za vzratno vožnjo?? Zdaj pa a je to dovoljen??![]()
imam tudi jaz prevezane štop luči da mi poleg orig. svetijo še kao meglenki,na obeh straneh,
pa mi še ni in tudi ne bo noben oporekal ali težil,ker je pač taka malenkost da jo noben laik ne opazi
badlook potem,hmm mislim da to ne bo več podobno originaluPiNkZ PoWeR je napisal/-a:Liquid je napisal/-a:logično da ni dovoljeno,sam kdo bo pa vedelPiNkZ PoWeR je napisal/-a:no nasmeju sem se fulll...
mam namen pri mojem golfu 3ici zadnje luči mal predelat in sicer tko da bi blinker odstranu, in ga premaknu tja kjer je luč za vzratno vožnjo?? Zdaj pa a je to dovoljen??![]()
imam tudi jaz prevezane štop luči da mi poleg orig. svetijo še kao meglenki,na obeh straneh,
pa mi še ni in tudi ne bo noben oporekal ali težil,ker je pač taka malenkost da jo noben laik ne opazi
fora je v tem ker jaz pr zadnjih lučeh odstranim blinker in podaljšam prtljažnik vrata, tko da blinkerja več ni je pa na tem mestu ko je montirana luč za vzratno vožnjo....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov