lepše izgleda brez okvirčka,ob izdatnemu hi-fi sistemu tablica ne ropota in tresehladni je napisal/-a:tak btw. me zanima čemu pa je to potrebno? brez okvira in brez da bi šraufal? naj mi to kdo razloži kaj je motiv tega. pol tablica skače bo laku in ga še poškoduje po možnosti?
Ne vem no...tak da prosim za razlago.
Lp! :
hladni je napisal/-a:tak btw. me zanima čemu pa je to potrebno? brez okvira in brez da bi šraufal? naj mi to kdo razloži kaj je motiv tega. pol tablica skače bo laku in ga še poškoduje po možnosti?
Lp! :
hladni je napisal/-a:tak btw. me zanima čemu pa je to potrebno? brez okvira in brez da bi šraufal? naj mi to kdo razloži kaj je motiv tega. pol tablica skače bo laku in ga še poškoduje po možnosti?
Lp! :
Thor je napisal/-a:samo v razmislek glede tablic brez okvirjev...namesto stavit gor zadevo na dvolepilc a nebi blo boljše zadevo pritrdit z magneti, kot so na primer magnetne nalepke slo... vem tablica ni vedno na plehu in magnet nebi prijel...zato bi pa lahko magnete pritrdili na notranjo stran odbijača ali prtljažnika, da bi pol nanje magnetna tablica prijela...mogoče bi bla to tudi dobra rešitev za odstranjevanje tablice na show-ih, tam kjer le ta moti estetiko. Samo predlog ker ne vem, da bi to že kdo uporabljal (mogoče je pa to stalna praksa in jaz za to ne vem)ops:
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov