jst amm tud v notranjosti 4x20 led diod,ki so vezane na stikalo ki se priklaplja pa izklaplja če so vraza odprta pa me je na tehničnmu samo prašov če se ugasnejo ko se vrata zaprejo in ni nič teživ
heh saj ponavadi nena tezjio mene je tudi spraseval zakaj imam neonke na podvozju pa sem mu odgovoril da nikol niso prizgane na cesti, da je to za ene druge zadeve pa se je zacel smejat pa je to to
tudi če nimajo stikal jih lahk pa sam nardiš saj ni tako težko spet....
rabiš sam eno stikalo on/off ki ga vežeš na + in to je to ......
jst mam takole na mojmu vse na stikala (za taplave)
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Polooo je napisal/-a:ja sej zato sprašujem, k vrjetn mors met stikal, ne?Zato me zanima kako kej na Lpp-ju gledajo glede neonk!K res nočm 100k dt "Plavim"
Pa nc ti nemorjo komlicirat..ce mas ugasjene da ti negorijo skos potem ql..to je kar se tice lpp-jevcev...ce so pa taplavi tisti k ti murijo pa nej ti pokazejo clen ki piše da nesmes met tega v vozilu Lp
kar se tiče tega da se neonk ne vidi in da se vidi samo svetloba je tudi meni najlepše sam ma opel tako glupo narejeno odspodaj pod armaturo......-za zjokat-....
pa še pretvornik mam za playstation odspodaj tako da žal ni placa....
mam pa neonke 2 naprej pod nogami
2 sta pod stropom ena na levi in ena na desni strani tam pri ročkah
ena pa je na zadnji polici.....
na tehničnem nikoli mel problemov.....itak je pa stikalo tko da ni panike....