Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
.:BoMbAsTiC:.
Stalni uporabnik

Kraj: Ajdovščina

Sam svoj mojster...

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Po mar 27, 2006 9:16 am

Iskal sem po forumu pa mi odpre 52 strani s ključnimi besedami.Tko da se mi ne iskat na tolkih straneh...
Mene zanima sledeče.
Približna cena umetnega usnja oz. enega kakovostnega blaga za tapisiranje avtomobilskih vrat....
Kako iz zelene osvetlitve v avtomobilu (števci,gretje) napravit rdeče in modro?

Tukaj pa bi prosil vse,ki ste sami nardili nekaj za svoj avto vaš opis oz. potek dela in pa seveda material,ki ste ga uporabili.
Slike zaželjene...

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Po mar 27, 2006 10:32 am

umetno usnje v astra chemo nekje 1500 sit na tekoči meter (1m×1,4m, tam nekje).. drgač pa če maš ravne tapete res ni problema, vzameš dol, namažeš z lepilom pa nalepiš in je to to. Jst sm jih še šival, da so ble iz dveh barv, tko da rabiš še šivalni stroj.. če maš pa bolj zaobljene tapete pa pač lepo greješ s fenom pa se umetno usnje tut razteguje pa lepo napenjaš čez pa je.. po potrebi če je res kkšna bolj ekstremna oblina, težka za oblečt pa se spet mal s šivalnim strojem poigraš.. usaj jst sm tko delou.. slik pa trenutno nimam.. oz, počak mal da jih najdem :D

lp

//EDIT

ena mal bolj čudna slikca, k še ni blo vse končan (se vid pr zadnji tapeti ,da mal štrli spodej) pa še sonce je zlo nabijou, tko da barve so dost bl žive pa lepe kot na sliki..

Slika

lp
Slika

Uporabniški avatar
Marko_mx-3
Stalni uporabnik

Kraj: Domžale

Re: Sam svoj mojster...

Napisal/-a Marko_mx-3 Po mar 27, 2006 12:02 pm

.:BoMbAsTiC:. je napisal/-a:Kako iz zelene osvetlitve v avtomobilu (števci,gretje) napravit rdeče in modro?

V večini primerov imajo žarnice barvne kondomčke čez ali pa je kak filter pred žarnico. Najbolje je da vse razdreš in potem vidiš kako izgleda in nato ali nekako zamenjaš filter oz. samo kondomčke druge barve. Pri meni je tako da je na podlogi števcev rahel zelen filter in če dam rdeče kondomčke čez žarnice se kar lepo vidi.

Uporabniški avatar
gemo
Novinec

Napisal/-a gemo Po mar 27, 2006 2:17 pm

Halo! Ce zelis vedeti za ceno ledra se javi na PS!lp

Uporabniški avatar
.:BoMbAsTiC:.
Stalni uporabnik

Kraj: Ajdovščina

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Po mar 27, 2006 2:27 pm

eclipse_R je napisal/-a:umetno usnje v astra chemo nekje 1500 sit na tekoči meter (1m×1,4m, tam nekje)...
Slika

lp

Koliko metrov si pa ti porabu?

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Po mar 27, 2006 2:36 pm

nimam pojma.. na vsakih vratih prbližn en tekoči metr, ker je sam v uni dimenziji in kar je preveč, morš stran odrezat pa pol ne morš naprej uporabt.. sm pa uporabu za na manšeto ročke neki.. zmer vrata pa poglej kok rabš.. jst sm se zajebu pr merjenju, sm hotu mal drgač narest use skp, pol sm mogu pa sam tolk, če ne bi mogu še enkat use kupvat..

lp
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov