yurchek je napisal/-a:kolkor jaz vem uradno je treba, če pa policaji to vedo pa ne vem....
stench je napisal/-a:dejte recimo na avto ki ima original dimnizije 14 col 16 ali 15 col navadno železno feltno pa je ne boste mogli homologirat.
upl1306 je napisal/-a:Čer
js mam pa en problem. na avto sm dal lite felge od OZ iste dimenzije kot so ble feltne prej.
zdej me pa zanima a je treba to homologirat al ne?
k dimenzija je ostala ista feltna je pa druga. sej sm hotu z iskanjem kj poiskat sam trenutno nimam prevec cajta.
LP
upl1306 je napisal/-a:Čer
js mam pa en problem. na avto sm dal lite felge od OZ iste dimenzije kot so ble feltne prej.
zdej me pa zanima a je treba to homologirat al ne?
k dimenzija je ostala ista feltna je pa druga. sej sm hotu z iskanjem kj poiskat sam trenutno nimam prevec cajta.
LP
Dariooo je napisal/-a:a mi lahko neki nekdo povej...
js imam original alu feltno iste dimenzije, kot je rezervna jeklena feltna.Ce si js nabavim 4 take jeklene feltne in jih dam gor, s tem da je dimenzija gume ista morem to homologirat??..kje pa dobim papirje za jekleno feltno?? :P
a ce dam manjso jekleno feltno gor z zimsko gumo morem tudi homologirat?...no in tudi tu kje dobim paprirje??
LP pa najlepse hvala za pomoc
Lej ni ti trebaupl1306 je napisal/-a:zdej mi pa ni jasn. eni pravte d je treba eni pa d ni treba. kaj zdej? vse je ostalo isto
dimenzija/sirina vse sam feltna ni jeklena ampak alu. a je to treba homologirat al ne?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov