RegY je napisal/-a:pnevmatike, ki jih boš dobil preko ebaya, kot praviš, boš moral odmontirat, pa montirat takšne, kot ti piše v homologacijskem kartončku (če ne, lahko/boš dobil kazen - ko te dobijo, seveda - za neizpravno vozilo.), pa tudi števec ti bo narobe kazal, ker bo kazal premalo (peljal se boš v resnici 40, števec bo kazal 50)
lahko se poskusiš zmenit s prodajalcem za samo feltne, če bo želel
glede homologacije pa ti priporočam, da voziš zraven TÜV felten, ne rabiš pa jih homologirat, ker (baje-vsaj tudi meni niso) več ne vpisujejo firme platišč, na katere so zmontirane pnevmatike (ki so v tvojem primeru že vpisane v homotonček), ki se s tem TÜVom homologirajo
glede razmaka vijakov, pa mislim, da je pravi, samo bodo še ostali raje pokomentirali, ker ne poznam VAG grupe
upam, da sem pomagal.
LP
CockroaC je napisal/-a:RegY je napisal/-a:pnevmatike, ki jih boš dobil preko ebaya, kot praviš, boš moral odmontirat, pa montirat takšne, kot ti piše v homologacijskem kartončku (če ne, lahko/boš dobil kazen - ko te dobijo, seveda - za neizpravno vozilo.), pa tudi števec ti bo narobe kazal, ker bo kazal premalo (peljal se boš v resnici 40, števec bo kazal 50)
lahko se poskusiš zmenit s prodajalcem za samo feltne, če bo želel
glede homologacije pa ti priporočam, da voziš zraven TÜV felten, ne rabiš pa jih homologirat, ker (baje-vsaj tudi meni niso) več ne vpisujejo firme platišč, na katere so zmontirane pnevmatike (ki so v tvojem primeru že vpisane v homotonček), ki se s tem TÜVom homologirajo
glede razmaka vijakov, pa mislim, da je pravi, samo bodo še ostali raje pokomentirali, ker ne poznam VAG grupe
upam, da sem pomagal.
LP
hahahahaha ja seveda.Itak da jih moras homologirat, oni tuv ti pri policaju nic ne pomaga.Firme platisc pa niso nikoli vpisovali, ampak samo dimenzije in ce imas taksno dimenzijo vpisano pol je vrei ce pa ne pa mars na lpp.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov