Kolega se odloča kakšnega bi dal gor, pa bi rad nekaj predlogov videl, da bi se lažje odločil... zdj, js nevem, kje bi iskal te aluwinge pa bi prosil vas, ki obvalate PS, da bi našl kakšne dobre variante...
Prosimhvala

eentox je napisal/-a:Pa sj fora je k si folk kup lepo zrihtane avte pol jih pa neki nahitr nakiči![]()
Men je itak vseen kaj bo naredu iz avta, ampak moj predlog je da ga pusti na miru in samo uživa v vožnji z njim
dokler še kdo pogleda za njim in se mu ne posmehuje zaradi winga![]()
feltne pa tut upam da nebojo prišle gor kake 15´ ali pač?
lp
JureT je napisal/-a:Jaz bi recimo dal gor kaj takega,da še dodatno povdari civicovo že tako izraženo športno noto:
Pa mogoče kak bolj izstopajoč cartatoo pa kake kitajske črke na zadnjo šipo,pa bo bomba. Se mi zdi da civicu diskretne stvari ne pašejo,ta avto je narejen zato da izstopa.![]()
s_mande je napisal/-a:JureT je napisal/-a:Jaz bi recimo dal gor kaj takega,da še dodatno povdari civicovo že tako izraženo športno noto:
Pa mogoče kak bolj izstopajoč cartatoo pa kake kitajske črke na zadnjo šipo,pa bo bomba. Se mi zdi da civicu diskretne stvari ne pašejo,ta avto je narejen zato da izstopa.![]()
A se zabavas???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa mogoče kak bolj izstopajoč cartatoo pa kake kitajske črke na zadnjo šipo???Joj majko...
T.I.M.M je napisal/-a:Oky, zaj pa poslušte![]()
Vsi ti wingi ka ste jih tu pokazal so itq za na avione... To bi folk mislo da hočš vzletet z avtom
js sm mel v mislih nekaj manjšega, da bi lahko lepo zaklučo zadek avta... hoto sm videt sam za predstavo, kako bi zgledal
CupraR je napisal/-a:Če že kaj dat bi dal jst neki takega: tak mal bolj diskreten karbonski![]()
http://www.avto.net/2004/oprema/oglas.asp?ID=79357#
Tukaj je vsaj nekaj stila +karbon fajn pride na srebrno...
gago je napisal/-a:najbolj diskreten je se un na rdeci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne resno, wing ni in ne bo nikoli diskretenres ne dejat tega na avto ker ga bos zelo zelo pogrsal sedaj je res lep in ravno prav napedenan.
sicer pa tvoj avto je tako da nared kr hoces,sam racunaj na mnogo posmehovanjaki pa bo opraviceno.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov