seat je napisal/-a:Zarad stylinga je teba sprejet precej kompromisov,tko da kupi lepe 17"
Polooo je napisal/-a:seat je napisal/-a:Zarad stylinga je teba sprejet precej kompromisov,tko da kupi lepe 17"
point je v tem,da mislm polet avto čipirat-+30km in se mi zdi brezveze dajat gor 17", če bo šou avto isto kt pa zdj s 15". Zato mislm nasleden let kupt ene hude 16"...bom posliku avto pa bom vidu kwa folk svetuje...zato, če kdo ve za kšne chrom 16" naj kr prlep.
tnks
Polooo je napisal/-a:seat je napisal/-a:Zarad stylinga je teba sprejet precej kompromisov,tko da kupi lepe 17"
point je v tem,da mislm polet avto čipirat-+30km in se mi zdi brezveze dajat gor 17", če bo šou avto isto kt pa zdj s 15". Zato mislm nasleden let kupt ene hude 16"...bom posliku avto pa bom vidu kwa folk svetuje...zato, če kdo ve za kšne chrom 16" naj kr prlep.
tnks
point je v tem,da mislm polet avto čipirat-+30km in se mi zdi brezveze dajat gor 17", če bo šou avto isto kt pa zdj s 15
Lej nobena druga feltna
Kok prbližn pa naj bo teža felge,da bo čim manj se poznal na performancu
Ja ker ne poznate drugih felten obstajajo tud 18 col k ma ena feltna 8,6kg.
seat je napisal/-a:Kok prbližn pa naj bo teža felge,da bo čim manj se poznal na performancu
Lej po čipanju se ti teža feltne ne bo preveč poznala razen če maš od Maruti-ja mašino not
Največ performansov ti pobere širina gume ter njen kotalni upor in tuki bi jst iskal tiste performanse,ki jih tko vztrajno iščeš.
Drugače pa če iščeš izgled feltne ne pričakuj nekih ultralahkih feljug.
Glede O.Z. Ultraleggere pa lahk sam rečem,da sem jo skor že kupu ampak me sam dizajn ni prepričal (preveč krakov za pucat) je pa v 17" skor peresno lahka naproti drugim feltnam,ki sem jih gledal pred nakupom.
Ja ker ne poznate drugih felten obstajajo tud 18 col k ma ena feltna 8,6kg.
Rad bi vidu specifikacije feltne ki je v 18" težka 8.6kg,čist možno da obstaja sam dokler nea vidim bolj težko vrjamem.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov