Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

LiXo
Novinec

Kraj: Ljubljana

Kje v LJ delajo sibedahe?

Napisal/-a LiXo To jun 03, 2003 9:44 pm

Ja kolkr v topicu pise me zanima kje v LJ oz v okolici LJ izdelujejo in montirajo sibedahe une navadne,ročne za biloker avto.
Hvala:)

Uporabniški avatar
Alex
Uporabnik

Kraj: 'Zgornja' Primorska

Napisal/-a Alex To jun 03, 2003 9:51 pm

Webasto pri dolgem mostu v industrijski coni.
Ce ga mislis montirat pejt definitivno k njim, so konkurencni, predvsem pa kvalitetno nardijo,
kar je pr sibedahu najvazneje. Pa se garancijo ti dajo :!:
S tem da majo sibedahe od najnizjega do najvisjega cenovnega razreda.
Mesec nazaj sem bil tam, najcenejsi je Sky Top 101/202, ce pogledam prospekt stane 32 flik+montaza okr.10 flik (odpiranje s 4-stopenjsko rocko). Pejt pogledat, ti model vse pokaze in razlozi...
Lahko si pogledas tut na www.webasto.si, sam ne bos velik videl.
There's no better car than SAXO 1.6i 16V VTS...for this once

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Ne jun 08, 2003 1:23 am

Glede šibedahov mam eno vprašanje ker jih obstaja več vrst ročni na motorček odpiranje v nevem katere strani itd kakšen je najboljši? Oziroma kakšne so sploh razlike slabosti oziroma dobre strani posameznih ?Ga nameravam dat v Taljana ker bom drgač en dan zgorel v avtu če mem pa šipon odprto mi pa zvečer hoče glavo raznest (prehud prepih)tako da bo treba to zadevo namontirat. Al se res velik pozna za samo hlajenje itd. Zapisane izkušnje dobrodošle.

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Ne jun 08, 2003 8:35 am

no 40k sit je pa mal prehuda za en sibedah... brez motorcka...
jih tut za 10k sit z garancijo vgrajujejo..
V8 POWER

Uporabniški avatar
Alex
Uporabnik

Napisal/-a Alex Ne jun 08, 2003 8:40 am

TechnoBoy je napisal/-a:no 40k sit je pa mal prehuda za en sibedah... brez motorcka...
jih tut za 10k sit z garancijo vgrajujejo..

No ce je res tako, potem ti bom jaz in se marsikdo drug res hvalezen ce poves kaj vec o tem, kje to, kam naj se obrnemo... :?:

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Ne jun 08, 2003 8:46 am

odpri salamonca.. no mogoce res za 10k slabo narjen..p a vzames 2x drazi pa je se vedno 20k sit ceneje kot vebasto... ki je najdrazji..s.amo je firma ane
V8 POWER

Uporabniški avatar
Alex
Uporabnik

Napisal/-a Alex Po jun 09, 2003 7:35 am

Ja ja sam glih v tem je problem...namrec kolega ustopa prejsnji teden eno bravo pa prav da ni mogu vrjet...
da se mu je dobesedno uscalo (no tut ce ga je pokapal ni ok) na rame od sibedaha k je blo !mal! dezja :!: :!: :!:
Pa prav da ga je prou zanimal kdo mu ga je montiral...
hja, in glej ga zlomka... prav da je baje dobu prek oglasnika... zal vem samo to :?
Skoda k ne vem vsaj kolk je dal da bi vsaj po tem mal vedu... :roll:

Zato, ce kdo ve za koga ki kvalitetno vgrajuje sibedahe in je cenejski k v Webastu, je tu dobrodosel s predlogi :!:
Pa ne nujno v LJ ampak kjerkoli v srednji in zahodni Slo!

Uporabniški avatar
Subaru
Novinec

Napisal/-a Subaru Po jun 09, 2003 8:35 am

a šibedah res pomaga da je pol bl hladno v avtu? ker jaz sem si ga mislu namontirat...dejmo fantje, izkušnje...razpište se :)
Slika

LiXo
Novinec

Napisal/-a LiXo Po jun 09, 2003 9:59 pm

Dej kje pol delajo sibedahe za 10cukov v lj in okolici,naj kdo konkretno pove...
rabm pa cist navadnga rocnega..nc motorckov pa tega sranja

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. Po jun 09, 2003 10:33 pm

ja fotr ga ma (orginal) u cordobi
zdi se mi zlo fajn zadevca pa tut dost hit shladi pa prelufta avto, sam edina slabost k mene mot je to da ti sonce nažiga v glavo (če bi bil cabrio me neb motil :D )

Uporabniški avatar
blue
Novinec

Kraj: Cjele

Napisal/-a blue Po jun 09, 2003 10:46 pm

Subaru je napisal/-a:a šibedah res pomaga da je pol bl hladno v avtu? ker jaz sem si ga mislu namontirat...dejmo fantje, izkušnje...razpište se :)

Pomaga že,pomaga, ne dela pa čudežev.Po mojih izkušnjah je veliko boljši tisti šibedah,ki se lahko pospravi pod streho(da imaš skor cabrio :D ),kot pa tiste cheap variante,ki ga lahk sam dvigneš-je pa ta tud dober,sam naknadno vgrajeni taki šibedahi niso ne vem kako kvaliteni in z leti začnejo puščat-sam to se da hitro popravit.Če ga misliš nabavit ne izberi glih neke čist pocen variante-mal denarja,mal muske.

Uporabniški avatar
Alex
Uporabnik

Napisal/-a Alex Po jun 09, 2003 10:50 pm

justyGTR je napisal/-a:ja fotr ga ma (orginal) u cordobi
zdi se mi zlo fajn zadevca pa tut dost hit shladi pa prelufta avto, sam edina slabost k mene mot je to da ti sonce nažiga v glavo (če bi bil cabrio me neb motil :D )

Glede sonca, to ni blem, se dobi pol tut "sencnik" ... sam pr Webastu stane pa tist kos plastike se dodatnih 12k sit... :roll:
Pa smo spet pr dnarju... :?

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. Po jun 09, 2003 10:54 pm

Alex je napisal/-a:
justyGTR je napisal/-a:ja fotr ga ma (orginal) u cordobi

Glede sonca, to ni blem, se dobi pol tut "sencnik" ... sam pr Webastu stane pa tist kos plastike se dodatnih 12k sit... :roll:
Pa smo spet pr dnarju... :?

ja sj ko je zaprt itak da ni blem :idea: sj je orginal ''plastika'' v stilu k se skrije v steho namontirana (pravm za orginalne), sam blem je ko maš odprtga :idea: :idea:

Nejko
Novinec

Napisal/-a Nejko Pe jun 13, 2003 8:58 am

Šibedah zagotovo ne bo delal čudežev, sam imam na Twingotu, celotno streho platneneno. Prezračenje je že u redu, sam sonce ti pa vseen skoz seka direkt na glavo in roke... point je, da ti bo vroče tudi ob šibedahu za 10 al pa 90 jurjov. Mogoče je varianta da poizkusiš tudi z deflektorji za na okno... lahko se tudi pri večjih hitrostih voziš ob odprtem oknu.

LP
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov