Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
alesek86
Novinec

Kraj: Sevnica

Tonirana stekla

Napisal/-a alesek86 Ne jul 02, 2006 10:01 am

Mam en velik problem. Kupu sm rabljen avto, ki jeimel zatemnjene šipe, a nima nobenega certifikata o montiranju teh folij, niti ni homologacije. Mogoče kdo ve, kam se naj obrnem? Ali naj te folije odlepim, ali kdo ve, kam se lahko obrnem, da bi mi nekdo pogledal številke folij, da bi vedel, kdo daje take folije?
Lep pozdrav,

Aleš

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Re: Tonirana stekla

Napisal/-a MacTron Ne jul 02, 2006 10:05 am

kaj ko bi za zacetek vprasal kar bivsega lastnika? ce on kaj ve o tem
ali je to ze on 2 lastnik...
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
alesek86
Novinec

Napisal/-a alesek86 Ne jul 02, 2006 10:40 am

sem že vprašu prejšnjega lastnika, ki je policaj!! in ne ve nč o tem ali pa noče povedat. Je pa drugi lastnik, prvi naj bi bil pa njegov sosed. A je mogoče dobiti kje papirje oziroma račun(če bi ga kdo upal narediti)?
Lep pozdrav,

Aleš

Uporabniški avatar
momo
Novinec

Kraj: SAVINJDSA DOLINA

Napisal/-a momo Ne jul 02, 2006 11:36 am

Ti pa mal poglej vsak ki pri nas temni da na folijo svoj logo in številko folije itd. (na vsaki šipi naj bi bilo vtisnjeno ime in številkafolije ne telefonska !!!) no in če najdeš najbolje da pokličeš tega ki je temnil in vprašaš če ti lahko naredi duplikat papirje za homologacijo pol pa greš lepo vpisat v kartonček pa je .... Sam predvidevam ker je biv prejšni lastnik policaj in mu je verjetn temnil kr eden ki sploh ni pooblaščen za to in verjetn ni imel kakih papirjev sej veš naši policisti si lahko privoščijo prav vse tut to da se vozjo z ne homologiranim avtomobili....
Audi.... zakon!

Uporabniški avatar
OG_Blaz
Novinec

Kraj: Ok.Domžal

Napisal/-a OG_Blaz Ne jul 02, 2006 11:42 am

A niso te stevilke le cifre folije ki je gor.Vsaj pri meni je tako!
Ce ne bos nasel kdo ti je temnil bos tezko papirje dobil, bos mogu dat dol folijo da ne bos kazni placeval, kje je bilo pa temneno ti bo lahko sam prejsni lastnik pomagal.
Zdej pa mal offtopic, ker mam nasledni teden homologacijo na lpp me zanima ce mi pogleda sam cifre folij al mi gre cez celega tehnicnega ker mi je sel navitje za airbag pa mi hupa ne dela...ni $ nov je 25k :( kako je z tem...
Sorry za offtopic, Lp
Neki je, dobr je, nč ni!!1

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne jul 02, 2006 12:45 pm

alesek86 je napisal/-a:sem že vprašu prejšnjega lastnika, ki je policaj!! in ne ve nč o tem ali pa noče povedat

Ja pa ne me jeb*t no zj že škifi lahk prodajajo neizpravna vozila torej si ti od policaja kupil tehnično neizpravno vozilo brez vseh papirjev o predelavi,ki je bila narejena na avtu.In torej lahk sklepam,da se je vrli mož postave (smrkec) vozil z vozilom,ki po zakonu sploh nebi smelo na cesto ob tem pa predvidevam,da je vsakega lokalnega mulca z vsemi papirji pa jebal v živi mozek.
Res daleč smo prišli in res živimo v pravni državi in res lahko eni delajo vse eni pa nič.
Predlagam,da temu smrkcu nalimaš homogolizacijski kartonček in zakon o ustreznosti vozil na čelo in ga pribiješ z žeblom,da bo vsaj žebel enkrat pršu mal na zrak ko bo pribit v glavi. :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted:
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne jul 02, 2006 12:57 pm

:lol: :lol: :lol:
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

gregs26
Nov uporabnik

Kraj: mengeš

Napisal/-a gregs26 Ne jul 02, 2006 1:00 pm

pokliči 041 665 001 pa boš mel problem rešen,mogoče boš dal za kakšno pico pa je

vand
Nov uporabnik

Napisal/-a vand Ne jul 02, 2006 1:25 pm

tudi jaz sem imel pred časom tak problem in sem ga rešil tako da sem poklical dr.glassa in mi je vse razložil,mogel mo boš pokazat avto da vidi kaj je potem ti bo pa pomagal

Uporabniški avatar
alesek86
Novinec

Napisal/-a alesek86 Po jul 03, 2006 1:05 pm

kdo pa je dr. glass in kako bi ga kontaktiral?
Lep pozdrav,

Aleš

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po jul 03, 2006 2:24 pm

kaj ti ni clovek stevilke gori zalepo ??? :roll: :roll: :roll:
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
alesek86
Novinec

Napisal/-a alesek86 Po jul 03, 2006 3:26 pm

oprosti, nism vedu, da je to ta cifra...!!hvala za pomoč!!

lp
Lep pozdrav,

Aleš

Uporabniški avatar
alesek86
Novinec

Napisal/-a alesek86 Če jul 06, 2006 3:48 pm

Zdravo!

Hvala vam za cifro od dr. glassa! Sm bil včeraj pri njem, pa mi je vse zrihtu, le še na lpp morm it...ta model je res car!!!

ajd uživajte
Lep pozdrav,

Aleš
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost