LP Miha
mifek je napisal/-a:am... mam namen odrezat fedre ker pač se mi nesplača kupovat novih bom jih odrezal!! sam nastopo je problemfedra je od spodaj in od zgoraj ravna če pa jo jaz odrežem pa nebo več, kako naj to potem zravnam da bo pasalo nazaj v ˝šalčko˝? pa prosim naj mi kdo napiše kako je to on delal če je že morda kdo??:roll:
LP Miha
mifek je napisal/-a:am... mam namen odrezat fedre ker pač se mi nesplača kupovat novih bom jih odrezal!! sam nastopo je problemfedra je od spodaj in od zgoraj ravna če pa jo jaz odrežem pa nebo več, kako naj to potem zravnam da bo pasalo nazaj v ˝šalčko˝? pa prosim naj mi kdo napiše kako je to on delal če je že morda kdo??:roll:
LP Miha
Pa tvoj kolega je carstigma je napisal/-a::D pišuka ste usi pameteni tle do mene prpel avto pa greva skupi k kolegu v ribnco k on to zna pa ti jih bo porezu tak k pr svojmu hundayu pony 1.3 k jih je odkinu za 2 profila pa se je avto stukat bol drzu ceste pa se tok je biv spuscen d aje kumi sla skatlca od cikov not :P :P :P
soso je napisal/-a:No fantje ,da se ne boste vsi tako zgrazali glede rezanja feder pa jokali itd... Sam se kupil apex-fedre za moj avto - 35mm( nekje mislim ,da more ta tema obstajat) Po montazi feder je bil avto cist na istem, niti malo spuscen,sicer to se zdaj noben ne ve zakaj je blo tak ampak ,saj zdaj je vseeno. Pol pa se odlocim ,da peljem avto k enemu znanemu ,ki se bavi z fedrami, mislim ,da ga vecina itak pozna, pa zmontira fedre in se sam cudi, gleda kataloske cifre ,vse stima ,avto pa se vedno isto kot prej. Kaj je nardil? Vzel fleks in jih porezal ,tak ,da zdaj je avto spuscen normalno za 35 mm. Je pa sam zagotovil ,da nima kaj bit, ce se le lepo vsedejo v salcko. Vozim se ze 3 leta pa se vedno vse vredu, se spolh ne vidi ,da so ble rezane.
Se to. Prej sem imel R 19 ,z doma porezanimi fedrami ene 8 let nazaj. Lastnik se se zdaj vozi naokoli, veckrat srecam,pa se vedno vse vredu! Tak ,da ,ce se lepo vsede nima kaj bit. Zdaj pa po meniLP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov