...spusti ga da ne boš v kaki garažni hiši z streho podrsal :P :P :P sorry se hecam - lepši bi bil malo spuščen ... L.p. Mad5ka je napisal/-a:prišel je čas ko bo moj volvo malo prenove. na njemu bi rad naredil bolj retro stiling primeren letniku avta zaenkrat sem nanga nataknu feltne od volva 440 in kromiran nastavek na izpuhu malo pa mi manka idej za naprej
...Listnata vzmet se ali prekuje ali nategne ... če ti je všeč toliko bolje mene motijo avti ki se zibajo po cesti ... drugače je pa res tank ima pa kolega 440 Turbo in nekaj malega delanega in ti povem, da je kar živčen avto in spuščen drži še kar dobro ... L.p. Mad5ka je napisal/-a:glede spuščanja je mal problema ker ma zad listnate vzmeti.res je mal visok oz predn del ma kot dojc ampak to je posvoje čar tega avta in mu daje raho nevaren videz. z njim sem mel nesrečo prvega januarja lani.zaletu sem se v reno 5 . men je odpadla tablica in pod njo mam manšo udrtino.na petki so menjal prednjo havbo ,masko, odbijač in luč.tako da avto je tank in naj zgleda glomazn kot se za starga šveda spodobi.na strehe bom pa pač malo pazil. hehe !!
...Kolikor vem sem take stvari reševal pri Turnšku ... on je pooblaščen da izdaja mnenje in ti overi kar naredi na lpp-ju naj fantje malo zaslužijo, ti pa se voziš v miru pred vsemi5ka je napisal/-a:rečmo da bi dobil sport fedre in amortizerje kako pa atestirat zadni del če podložiš? če si dal na yugota puše zadaj ga nisi mogu .
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov