blazp je napisal/-a:zdravo!
mene pa zanima, kaj si mislite o tem kompletu:
http://www.tehnoshop.net/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=53&category_id=14&option=com_virtuemart&Itemid=26
lp!
APN je napisal/-a:Tle je samo kratka luč . Ko pa prižgeš še dolge luči , je pa tle motorček , ki dvigne žarnico in snop preusmeri višje . Zato se ne splača devat 80 jurjev . Kupi navaden kit , pa bo svetlo .
DonFilipo je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:
Tudi to je res....navaden kit te pride 5000 sit pa ravno tko dobr sveti...
LOL to pa ne mores primerjati! Eno je HID drugo pa zarnica!
pa rece se D2R ne D2K
Black Jack je napisal/-a:DonFilipo je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:
pa rece se D2R ne D2K
Hvala za popravek.....vem da ne morš primerjati po kvaliteti ampak bo barvi snopa je pa zelo malo razlike....men se je pri teh žarnicah šlo večinoma za barvo snopa......ker mi je že pošteno nasedala tista rumena barva....
Black Jack je napisal/-a:DonFilipo je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:
pa rece se D2R ne D2K
Hvala za popravek.....vem da ne morš primerjati po kvaliteti ampak bo barvi snopa je pa zelo malo razlike....men se je pri teh žarnicah šlo večinoma za barvo snopa......ker mi je že pošteno nasedala tista rumena barva....
Courage™ je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:DonFilipo je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:
pa rece se D2R ne D2K
daj ne stresaj oslarij. Barva xenonskega snopa in barva ene pofarbane zarnice je kot noc in dan.
Courage™ je napisal/-a:pusti ti slike.
parkiraj dva avta enega zraven drugega.
Courage™ je napisal/-a:tudi v barvi snopa je ogromna razlika.
Neon je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:tudi v barvi snopa je ogromna razlika.
Izbiraš lahko tudi ka hočeš met.
Če hočeš dobro videt ponoč in ti izgled ne pomeni, vzameš 4000K žarnice
Če hočeš modro svetlobo vzameš 8000K žarnice - se pozna, dosti manj svetijo, vendar še vedno veliko bolj kot navadne.
Če hočeš kompromis vzameš 6000K žarnice
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost