Kritike dobrodošle!

RegY je napisal/-a:najs...
kolk bi pa po normalni ceni računal kaj takega? kolk časa porabiš za to? pa od kod si?
* RegY je interesent
samo jaz bi mel malo drugo slikco
AIRbrush je napisal/-a:RegY je napisal/-a:najs...
kolk bi pa po normalni ceni računal kaj takega? kolk časa porabiš za to? pa od kod si?
* RegY je interesent
Za kaj takega bi ti računal nekje 5 do 7k sit! Rabim pa eno popoldne. Lahko se za kako drugo sliko zmeniva. Sej sem že precej teh stvari naredil. Sem pa iz Kamnika. Večkrat se pa tudi v MB nahajam.
maky je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:RegY je napisal/-a:najs...
* RegY je interesent
Za kaj takega bi ti računal nekje 5 do 7k sit! Rabim pa eno popoldne. Lahko se za kako drugo sliko zmeniva. Sej sem že precej teh stvari naredil. Sem pa iz Kamnika. Večkrat se pa tudi v MB nahajam.
no maš še enga resnega interesenta...
štrihal bi pa pokroček za tank in pokrov motorja...
cene nimaš pretirane(prav nasprotno)tako da se bova zmenila takoj ko pridem iz dopusta (recmo nekje po 8.7.)
(btw a za to tudi rabiš homologacijo)![]()
![]()
![]()
AIRbrush je napisal/-a:MGsax je napisal/-a:kaj bi priporočal da bi dal na pokrov tanka na seat leon je bleščeče rdeče barve spedenan (MS design)
Ko sem mel rdečo bolho (funny ane - sam primer povem) sem mel na haubi narisano sonce ki grdo gleda in kaže zobe. Ti pobem fulll hudo pride in pogledi so se kr obračali za njim.
maky je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:MGsax je napisal/-a:kaj bi priporočal da bi dal na pokrov tanka na seat leon je bleščeče rdeče barve spedenan (MS design)
Ko sem mel rdečo bolho (funny ane - sam primer povem) sem mel na haubi narisano sonce ki grdo gleda in kaže zobe. Ti pobem fulll hudo pride in pogledi so se kr obračali za njim.
emmm imaš kakšno slikco tega sončka?
Need_Power je napisal/-a:AIRbrush: Kaj bi znal narisat npr. avto?...imel bi VW G4-ko narisano na en kos pleha al pa celo na ogledalo, da bi si dal v koferam, da malo zapolnim praznino med wooferjema. Velikost cca. 30 x 20 cm.
Lahko ti pošljem kako slikico da si boš predstavljal kaj mislim približno. Te lahko na e-mail kontaktiram?
TNX za odgovore
Ajde
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov