Zanima me koliko je cena po komadu za platišča 17col 4x114.3 za Hyundai Elantro!!!
Zdaj imam Superleggera isto 17col sam bi zamenjal k so mi Tomason ful hude pa me zanima cena.Hvala
jao zj bojo vsi te feltne kupl..mrs...ne mors najdt enih feltn da jih nau me vsak tadrug...in smo pri iskanju drugih teh ne maram vec...jih ma ze vsak...
tam okoli 170 evrov...odvisno kje...
ce ne jih zdaj prodaja a3m..poglej majo cenik gor...
Gasy ja jst se tudi strinjam z kolegom lenivcem zakaj jih potem prodajajo?Jst nikoli ne gledam kaj kdo ima,če sam pogledaš koliko ljuidi ima alessio F1 jih pač imajo zato ker se jim dopadejo.Hvala za odgovor.
Tomason TN 1, 8J X 17" z razmikom vijakov 4-114,3 ne obstaja.
Obstaja samo model TN3 v velikosti 15" in 16" s tem da je homologirano za Hyundai. Cena TN1 , 8JX 17" pa je cca 140 Eu po kosu
A kdo ve za kakega dilerja, ki dila z Tomason felgnami?Predvsem bi nucal model TN1 17", 4x100. Kaj pa kak dober shop s felgami v Avstriji (okolica Gradca)?
borollety je napisal/-a:A kdo ve za kakega dilerja, ki dila z Tomason felgnami?Predvsem bi nucal model TN1 17", 4x100. Kaj pa kak dober shop s felgami v Avstriji (okolica Gradca)?
LP
Jst tut to mel.......
Res pa je da je zdej bl u modi črne feltne s srebrnimi kraki.
ANJCI je napisal/-a:Tomason TN 1, 8J X 17" z razmikom vijakov 4-114,3 ne obstaja. Obstaja samo model TN3 v velikosti 15" in 16" s tem da je homologirano za Hyundai. Cena TN1 , 8JX 17" pa je cca 140 Eu po kosu
A mi lahko prosim poveš, kje jih imajo za 140€(pa upam, da pr nas al pa kje v bližini)
LP
DA, se dobit Tomason TN1:
8Jx17" 4x108, ET35
http://www.tomason.de/tn1_gutachten.php Ne Obstajajo pa 7Jx17, ampak to tko ne igra bistvene vloge je edin mal širša.
Zadnjič spremenil Paris, dne Če feb 01, 2007 11:30 am, skupaj popravljeno 2 krat.
[quote="Paris"]DA, se dobit Tomason TN1:
8Jx17" 4x108, ET35
http://www.tomason.de/tn1_gutachten.php :pivo
Ne Obstajajo pa 7Jx17, ampak to tko ne igra bistvene vloge je edin mal širša.[/quote]
ja glih gledam pa tam za 206-ko nic ni, ker sem se ze v a3mu pogovarjal in mi je rekel da jih ni za ta avto ker notranji fi ne pase.
Notranji fi sploh ni panike. Kupiš platišča 4-108, 8JX17, ET 35 , namenjene za Forda. Ford ima notranji fi 63,3 ti pa potrebuješ fi 65,1 / ga pač povečaš in podložiš distanc plošče /...
Ampak tega ne boš mogel homologirati