Miholl je napisal/-a:Posledična večja obremenitev končnikov, rok in servo pumpe...
norabsa je napisal/-a:Miholl je napisal/-a:Posledična večja obremenitev končnikov, rok in servo pumpe...
kaj potem takem morem vse zamenjati- amortizerje ...... A lahko kej zjebem v naslednjih 5 letih zaradi teh felten???
Aja pa lahko zdej dam 17- oziroma bom dobil homologacijo ali ne??? kakšna dimenzija gum pa more bit??? Sedaj imam 205/60/15 ???
PRODRIVE je napisal/-a:Za 1.6 mašino in 17 col ne boš dobil homo...,to sem 100%
norabsa je napisal/-a:Lep pozdrav vsem skupaj na forumu. Imam audi a3 letnik 97 , 1,6 mašino in me zanima sledeče. Koliko colske feltne lahko dam gor brez da bi karkoli uničil- se pravi podvozje in ostale stvari, ki spadajo zraven. Imam razmak med vijaki 5x100. Zanima me tudi, če bi potem moral menjati amortizerje??? Razmišljal sem o 17 ali pa 18 col, feltne pa bi bile audi A8- s line.Aja pa kakšen gume bi potem moral dat gor se pravi - ne vem primer 205/ ??/ 18 col. Če sem kaj pozabil me opomnite, če sem pod iskanje spregledal temo, ki že obstaja bi prosil za link, že v naprej se zahvaljujem za odgovore.
norabsa je napisal/-a:Lep pozdrav vsem skupaj na forumu. Imam audi a3 letnik 97 , 1,6 mašino in me zanima sledeče. Koliko colske feltne lahko dam gor brez da bi karkoli uničil- se pravi podvozje in ostale stvari, ki spadajo zraven. Imam razmak med vijaki 5x100. Zanima me tudi, če bi potem moral menjati amortizerje??? Razmišljal sem o 17 ali pa 18 col, feltne pa bi bile audi A8- s line.Aja pa kakšen gume bi potem moral dat gor se pravi - ne vem primer 205/ ??/ 18 col. Če sem kaj pozabil me opomnite, če sem pod iskanje spregledal temo, ki že obstaja bi prosil za link, že v naprej se zahvaljujem za odgovore.
momo je napisal/-a:NO sam mam na avtu že leto 17col 215/45 pa je homologacija potekala normalno lahk bi dau tut 18 al pa 19 gor če pa misliš Prodrive da se to gleda po prostornini motorja si se zmotu zakaj pol lahko ima folk naprimer na Fiat puntu z 1,2 motorjem 17col eh...
norabsa je napisal/-a:momo je napisal/-a:NO sam mam na avtu že leto 17col 215/45 pa je homologacija potekala normalno lahk bi dau tut 18 al pa 19 gor če pa misliš Prodrive da se to gleda po prostornini motorja si se zmotu zakaj pol lahko ima folk naprimer na Fiat puntu z 1,2 motorjem 17col eh...
Se pravi, da ni panike, če bi potem dal 205/45/17
kakšna guma pa bi morala biti za 205/???/18???
Brez da mi karkoli drajsa in podobne stvari. Za odgovore se vam zahvaljujem.
lp Jaka
Walker_P je napisal/-a:norabsa je napisal/-a:momo je napisal/-a:NO sam mam na avtu že leto 17col 215/45 pa je homologacija potekala normalno lahk bi dau tut 18 al pa 19 gor če pa misliš Prodrive da se to gleda po prostornini motorja si se zmotu zakaj pol lahko ima folk naprimer na Fiat puntu z 1,2 motorjem 17col eh...
lp Jaka
225/40 18 Hvala
norabsa je napisal/-a:Walker_P je napisal/-a:norabsa je napisal/-a:momo je napisal/-a:NO sam mam na avtu že leto 17col 215/45 pa je homologacija potekala normalno lahk bi dau tut 18 al pa 19 gor če pa misliš Prodrive da se to gleda po prostornini motorja si se zmotu zakaj pol lahko ima folk naprimer na Fiat puntu z 1,2 motorjem 17col eh...
lp Jaka
225/40 18 Hvala
Najlepša hvala za odgovore, zanima me samo še tole kje lahko za 100% preverim, če je vse to res, predno se odločim za nakup platišč???
Matrix je napisal/-a:norabsa je napisal/-a:Walker_P je napisal/-a:norabsa je napisal/-a:momo je napisal/-a:NO sam mam na avtu že leto 17col 215/45 pa je homologacija potekala normalno lahk bi dau tut 18 al pa 19 gor če pa misliš Prodrive da se to gleda po prostornini motorja si se zmotu zakaj pol lahko ima folk naprimer na Fiat puntu z 1,2 motorjem 17col eh...
lp Jaka
225/40 18 Hvala
Najlepša hvala za odgovore, zanima me samo še tole kje lahko za 100% preverim, če je vse to res, predno se odločim za nakup platišč???
Rabiš overjeno pri notarju?
Ne samo nebi rad zapravil 200-300 jurjev potem bi mi pa rekli da se tega ne da homologirati. Nimam toliko denarja kot .....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost