Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Samči
Nov uporabnik

Naslon za roko

Napisal/-a Samči Po okt 02, 2006 7:06 pm

Zanima me kje v sloveniji bi se dalo kupiti naslon za roko za polota 2002 (spredaj okrogle luči), da bi bilo kot original, tako kot tole iz eBay-a (http://cgi.ebay.com/ebaymotors/GREY-LEATHER-01up-VW-POLO-9N-MK6-console-armrest_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33695QQitemZ8052746025)

dodano: lahko tudi rabljeno!

Vnaprej hvala za odgovore!

LP Samči

Uporabniški avatar
ILE
Nov uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a ILE To dec 26, 2006 5:53 pm

ej, sam en vprasanje! Zakaj pa ne kupis tega z e-baya? K jest ga tud kupujem za audija a3! Sam se nism pogledu ce ga majo tle, bom zdele :D
Audi A3 1.9tdi

Uporabniški avatar
T-Man
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a T-Man To dec 26, 2006 10:09 pm

Pri nas ga lahko kupiš v spletni trgovini enaa, vendar je malo drugačen.
Jaz sem takega kot želiš ti, kupil prejšnji teden na ebay.de in sem imel srečo, ker sem ga kupil na avkciji in sem ga dobil za 40,50 €. S poštnino vred me je prišlo nekaj tisočakov ceneje kot pri nas.
Edino kar me moti je, da je malo svetlejše sive barve, kot je barva ostale plastike v avtu. Ne vem kakšno notranjost avtomobila imaš, vendar če bi jaz kupoval še enkrat bi vzel črne barve ;) Še slika kako izgleda:
Slika

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri Pe dec 29, 2006 7:00 pm

uff, fajn barva mimo seka ja....Preobleči gornji del z drugim blagom, plastiko pa poštrihaj...
Slika

Uporabniški avatar
T-Man
Novinec

Napisal/-a T-Man Pe dec 29, 2006 8:06 pm

Je malo razlike ja. Identične barve itak ni, edino črni so še.
Moram najdit en plastic primer pa en temno siv sprej pa pihnit. Čeprav sem včeraj videl en sprej za plastiko ampak ne vem kako se to kaj obnese..

Uporabniški avatar
ILE
Nov uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a ILE Pe jan 12, 2007 1:04 pm

T-Man je napisal/-a:Je malo razlike ja. Identične barve itak ni, edino črni so še.
Moram najdit en plastic primer pa en temno siv sprej pa pihnit. Čeprav sem včeraj videl en sprej za plastiko ampak ne vem kako se to kaj obnese..

No se prav da zna takle naslon za roko pol še v končni fazi še dražji pridt kot če bi original vzel :roll:
Audi A3 1.9tdi

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Pe jan 12, 2007 1:21 pm

Originali so ponavad od 30k naprej... za aftermarket izvedbo daš ponavadi ca. 14-25k. V akcijah tudi ceneje...
Zadnjič spremenil ice, dne So jan 13, 2007 11:50 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
T-Man
Novinec

Napisal/-a T-Man Pe jan 12, 2007 6:59 pm

ILE je napisal/-a:
T-Man je napisal/-a:Je malo razlike ja. Identične barve itak ni, edino črni so še.

No se prav da zna takle naslon za roko pol še v končni fazi še dražji pridt kot če bi original vzel :roll:

Če mi zrihtaš originalnega za tako ceno ga takoj vzamem. Pa še za pir dobiš :roll:
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov