Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Schkorc
Stalni uporabnik

Kraj: Celje

MM Fazer ter širjenje blatnikov

Napisal/-a Schkorc To jun 17, 2003 8:21 pm

Zasledil sem, da večinoma, ko je govora o širjenju blatnikov, priporočate MM Fazer-ja iz Kranja, ki bi nej mel tisto napravo z "valcnom".

Zanima me, če si je kdo tam že širil blatnike in kako to zgleda (če ni slučajn to ful amatersk in "češk" narjen). Jst bi to delu na R Clio A2 l. 95.

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell To jun 17, 2003 8:38 pm

heh...lahko garantiram..kar pride izpod fazerjevih rok je res PROFESIONALNO narjen !
to sicer se nism pri njem pocel..samo eno je da ti z valckom zavalja rob....drugo je sirjenje blatnikov..
do neke mere gre z valckom..samo kaj kmalu barva poci..zato je najbols sirit pri kleparju..
ce mas pa malo zaposirt pejt k fazerju mislm da je cena 10k sit !
V8 POWER

Uporabniški avatar
Gigen
Novinec

Kraj: Izola/Portorož

Napisal/-a Gigen To jun 17, 2003 8:42 pm

10k za vse 4 blatnike? Kaj ce bi siril samo 2 bi blo za 5k?
Made in Japan

Uporabniški avatar
Schkorc
Stalni uporabnik

Napisal/-a Schkorc To jun 17, 2003 9:08 pm

A pol pr Fazerju sam tist rob pr blatniku "popeglajo", ker to sem si že sam naredu pa še vseen ni vredu, al tud širi blatnike, ker jst sem si predstavlu, da ti s tisto zadevo cel rob blatnika (ne sam tist rob, ki je nazaj zavihan) za tista 2cm vn potegne.

Pa baje ti pri širjenju do 2cm ne poč barva (no saj tak so pri Fazerju rekl)

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To jun 17, 2003 9:15 pm

Schkorc je napisal/-a:A pol pr Fazerju sam tist rob pr blatniku "popeglajo", ker to sem si že sam naredu pa še vseen ni vredu, al tud širi blatnike, ker jst sem si predstavlu, da ti s tisto zadevo cel rob blatnika (ne sam tist rob, ki je nazaj zavihan) za tista 2cm vn potegne.

Mislim da je garantirano do 3cm brez barvanja!
Vsaj se mi zdi. bo se keri potrdil ce je res!
LP

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell To jun 17, 2003 9:22 pm

Schkorc je napisal/-a:A pol pr Fazerju sam tist rob pr blatniku "popeglajo", ker to sem si že sam naredu pa še vseen ni vredu, al tud širi blatnike, ker jst sem si predstavlu, da ti s tisto zadevo cel rob blatnika (ne sam tist rob, ki je nazaj zavihan) za tista 2cm vn potegne.

ja no ce tri je on to rekel potem drzi !
heh...
V8 POWER

Uporabniški avatar
Schkorc
Stalni uporabnik

Napisal/-a Schkorc To jun 17, 2003 9:41 pm

Gigen je napisal/-a:10k za vse 4 blatnike? Kaj ce bi siril samo 2 bi blo za 5k?

Širjenje pride pri Fazerju 5k SIT na blatnik oziroma 10k SIT na os.

Uporabniški avatar
*bojci*
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a *bojci* To jun 17, 2003 10:26 pm

Torej bi na mojem zadnjem blatniku on to lahko brez problemov "vun potegno", ker je prejšnji lastnik malo "not potisnil"?

Na sliki mam s puščico označeno:
Slika

Se pravi da bi me to stalo pri njem to popravilo do 5 tisoč?
Slika
Renault Avtomobilistični klub Slovenija
http://www.rk.avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Sr jun 18, 2003 5:35 am

jah samo bo material se vedno pomeckan.. to mors k kleparju najprej peljat..
pa pol sirt...oz. naj ti klepar ze kar posiri !
V8 POWER

Uporabniški avatar
*bojci*
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a *bojci* Sr jun 18, 2003 7:20 am

Ne, ne bi si jih dal širit, ker ne rabim! Samo to poškodbo bi rad odpravil in vprašam, če se to da "nazaj potegnit", ker je shit, če bi moral farbat.
Če bi imel 235 gume gor, te bi moral širit.. :D 195 se pa ne pozna.
Slika
Renault Avtomobilistični klub Slovenija
http://www.rk.avtomobilizem.com

Creed555
Novinec

Kraj: Posočje

Napisal/-a Creed555 Sr jun 18, 2003 8:15 am

A sam 10k SIT za sirjenje 2 blatnikov.Ja in kok casa ostanes brez avta?Kolk cxasa porab de ti posiri blatnike?
Slika
Slika

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Sr jun 18, 2003 8:36 am

kokr vem..pocakas tam !
V8 POWER

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Sr jun 18, 2003 10:07 am

Kokr jest vemFazer še ni dobu tiste napravce za širt blatnike. Technoboy pa tud glede kvalitete bi se dal govort

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Sr jun 18, 2003 10:36 am

fazerjeve ?
huh do zdej se noben ni nic reku da je kaj narobe....
ce mas pa kaj da je zanic pri njem narjen... se pa do njega zapel in ti bo upedenal..
V8 POWER

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr jun 18, 2003 11:23 am

HaBBkE je napisal/-a:Kokr jest vemFazer še ni dobu tiste napravce za širt blatnike. Technoboy pa tud glede kvalitete bi se dal govort

Tako je g. Mitja se nima te naprave bo jo pa dobil v tem mesecu vsaj tako je meni objasnil.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Sr jun 18, 2003 11:50 am

Gigen je napisal/-a:10k za vse 4 blatnike? Kaj ce bi siril samo 2 bi blo za 5k?

Zaka bi pa sam 2 blatnika šeril? Bols vse štiri.
Če pa že samo 2 pol pa zadnja.

Uporabniški avatar
Schkorc
Stalni uporabnik

Napisal/-a Schkorc Sr jun 18, 2003 5:25 pm

Ja jst sem se v ponedeljek dogovarju za širjenje pr Fazerju, pa so rekl, da brez problemov (to se prav razen izjemoma, če je bil blatnik že kdaj kitan oziroma popravljen, ker pol pri širjenju barva poči), se prav (tak si saj jst predstavljam), da gor pri Fazerju zadevo (tisto z valčkom) že mora imet, ker drgač ne vem kak bi širil blatnike za tista 2 do 3cm, pa še brez barvanja, ker sam s peglanjem notranjih robov ne morš dobit take širine, če pa širiš na kak drug način morš pa ponavad blatnike barvat. Tak da jst mislim, da zadevo pri Fazerju že more met, ne vem tak jst mislim, sam kranjčani (Frazerjevi sosedi:), k pravte, da tam tega še nimajo, pa tud najbrž dost poznate to firmo, tak da sem jst zdej čist zgubljen. (Res pa mi pri Fazerju nikol niso omenil na kak način oni to širjo)

Tak, da mene je zanimal, če je kdo to že delu pr Fazerju oz. s tistim valčkom in kakšen je rezultat, ker jst morm neki nujno narest z blatniki spredi, ker avto v bistvu sploh ni vozen. In sem se zato že tud kr v pondelk naroču. Sam, če ne nardijo vredu gor pri Fazerju (zato sem sprašval za izkušnje s širjenjem blatnikov), pol bi raj kakšno drugo (začasno) varjanto ubral recimo rezanje notranjega roba (mal boljš bi blo).
Sicer sem vidu kak bi naj to približn zgledal na onih fotkih, k so tle na forumu od tistga (mislim da) bemfla, skrbi me pa zato, ker ma tastar Clio mal drgač narete blatnike, k pa večina ostalih. Recimo Yugo (pa še večina (če ne kar vsi) ostali) ma že serijsko blatnike pri robu mal izbočene, tak da sam tist kar je izbočenga še sam mal dodatno vn potegne (tak si jst to predstavljam), tastar Clio ma pa ta rob blatnika raven, tak da bi mogu začet rob vlečt iz nč? In kak pol to zgleda?
Sej pri Fazerju sem že vprašal (a je to vredu narjeno, če so že to na kakšnem tastarem Cliotu delal,...) Odgovoril so mi pa sam, da so že parim širil blatnike, pa da se je že verjetno kak Clio tud znašel med njimi, tak da v bistvu odgovora nisem dobil nobenga konkretnga.

To Bajt555: Drgač pa širjenje traja okol 2 ure (baje).

To Tomekk: Je pa stvar potrebe glede širjenja vseh štirih blatnikov, men riba sam spredi, pa to kr dost, zadi pa ni panike, razen pr visoki hitrosti po ne preveč ravni cesti, ker mam premehek avto zadi, pa še to lih tolk rausa da se opaz. Seveda so pa tud finance problem:)

P.S.: Pa brez zamere k sem tolk naklofu

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Kraj: Krško

Napisal/-a Neon Sr jun 18, 2003 9:18 pm

Ja jaz sem že širil blatnik pri Fazerju, tako da...
Ne računat na to da se ne bo nč poznalo, men ni naredu tak k bi mogu, cca 1cm in je barva že odletela, nekako neprofesionalno se mi je zdelo za 6ksit in 5min dela. :?
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Sr jun 18, 2003 9:58 pm

Schkorc je napisal/-a:(Res pa mi pri Fazerju nikol niso omenil na kak način oni to širjo)

Sej pri Fazerju sem že vprašal (a je to vredu narjeno, če so že to na kakšnem tastarem Cliotu delal,...) Odgovoril so mi pa sam, da so že parim širil blatnike, pa da se je že verjetno kak Clio tud znašel med njimi, tak da v bistvu odgovora nisem dobil nobenga konkretnga.

P.S.: Pa brez zamere k sem tolk naklofu

...to je 4 cm, brez barvanja ni šlo, res pa je, da je to Clio B...

Slika

...kaj pa praviš na to verzijo, to pa je Clio A...

Slika

...narejeno pa takole...

Slika
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
Schkorc
Stalni uporabnik

Napisal/-a Schkorc Sr jun 18, 2003 10:36 pm

Tile blatnki zgledajo kr hudo (sploh za valarje k so na avtih:), za moje 195 "gumice" so pa skor mal prešroki :) pa trenutno mal dinarja primankuje za "pravo" širjenje.
Sej ni druzga sam zdejle za prvo silo, si morm eno pocen varjanto naštudirat, kar se širjenja tiče, da se bom saj vozu lahka, tak da bom najbrž šel kr k Fazerju probat, pa da mi nardi kar se da, ker 10k SIT ni neki ful velik za tak del, da bi pa pr kleparju to delal je pa trenutno mal predrag (sploh barvanje).
Če ne prej bom (upam, da ne bo slučajn kej vmes prišlo) v petek sporoču kak je s to zadevo in kako bo uspela na mojmu cliašu.

Če pa še kdo kej pametnga ve, pa nej kr napiše, se priporočam.

P.S.:Če bo Fazer kej zlo fejst zafušu se pa priporočam za kakšne blatnike od 16v Cliota :)
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost