Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

shibby
Nov uporabnik

problem

Napisal/-a shibby Ne okt 08, 2006 3:47 pm

lp!
Imam en problem ker imam avto temne barve se usaka stvar pozna gor.tako sem danes opazil pri pranju avta da imam po celi havbi in po strehi + po steklih bele pikice od nekakšne barve, z vodo in drgnjenjem gredo dol, samo teh piklic je toliko da je joj.Zanima me če ve kdo za kakšno metodo kako bi na čim lažji način dobil te pike dol
s kakšnim sprejem itp.. nevem prosim za pomoč!

lp

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Ne okt 08, 2006 3:53 pm

Poskusi spolirat cel avto in bi moglo it dol. za sprej ne vem če obstaja tak da bi to dol spravil, mogoče pa... bo kdo drug povedal

lp
Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat

shibby
Nov uporabnik

Napisal/-a shibby Po okt 09, 2006 12:18 pm

a morda kdo ve kam bi lahko peljov avto spolirat pa koliko bi to približno koštalo?

shibby
Nov uporabnik

Napisal/-a shibby Sr okt 11, 2006 5:35 pm

eentox je napisal/-a:Poskusi spolirat cel avto in bi moglo it dol. za sprej ne vem če obstaja tak da bi to dol spravil, mogoče pa... bo kdo drug povedal

lp

pa mislš da bi šlo s poliranjem dol?doma nimam nobene take polir paste morm it kupt sm nevem če bo šlo ker k sm z vodo probavov sm mogu kr fajn drgnt da je šlo dol.
prosim če ima kdo še kkšn predlog k tole morm dol spravt :cry: :cry:

Uporabniški avatar
TomazK
Novinec

Kraj: Radomlje

Napisal/-a TomazK Sr okt 11, 2006 6:03 pm

http://www.at-team.si/katalog/index.htm

Jst sm marsikateri madež odstranil s tem čistilom ( Acrysol),sicer je kr drag ampak učinkovit.
Poskusi mogoče rata... ;)
Zadnjič spremenil TomazK, dne Sr okt 11, 2006 6:05 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
MANDZO
Stalni uporabnik

Napisal/-a MANDZO Sr okt 11, 2006 6:04 pm

ce bos pelov avto v rocno avtopralnico bos odstev 10k za poliranje...sm ga ze jst hotu polirat, pa mi je majstr reku, da nj raj pridem do njega pa mi bo on povedov kero pasto da vzamem, pa kako je najbolje polirat :P :twisted:

samo še nisem tega naredil... ;)

Uporabniški avatar
coffa06
Novinec

Napisal/-a coffa06 Sr okt 11, 2006 8:31 pm

S kakšnimi agresivnimi sredstvi raje ne poskušaj. S posebnim plastelinom od automagica ( imenuje se CLAY MAGIC in služi kot sredstvo za pripravo površine za poliranje) spraviš to barvo z laka brez problemov, ampak stane 13.000 SIT in še polirat je treba zatem, ker na laku ni samo ta barva ampak še druga umazanija, ki je ne vidiš. Zato je boljše, da ga pelješ nekomu, ki se s tem ukvarja in plačaš 10-15.000SIT.Jaz se sam ukvarjam s tem in sem delal že par avtov, ki so bili celi popikani od barve, pa se da to popolnoma odstranit. Drugače pa automagic proizvode prodaja Puki d.o.o. iz Slovenskih Konjic.Lp
Zadnjič spremenil coffa06, dne Če okt 12, 2006 6:21 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
LudiLimun
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a LudiLimun Sr okt 11, 2006 8:39 pm

kukr te jst razumem ti je že pranje z vodo mučno v smislu dolgotrajnosti in drgnenja. z vsako polir pasto boš delal vsaj 3x dlje kot z vodo (recimo da kr eno celo lepo sončno soboto). če maš dnar pol u avtopralnco na poliranje, če ga nimaš probej sam spustit avto skoz avtopralnco (mislm da je pranje max 2000sit, ti ga pa še povoskajo).
na tvojem mestu bi vsekakor prvo šou oprt avto u avtopralnco, če pa še to nebi zadostovalo pa še doma mal podrgn pa bo
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost