Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Živau
Nov uporabnik

dimenzija pnevmatike???

Napisal/-a Živau Če nov 02, 2006 10:45 pm

lep pozdrau vsem skupaj...nekaj bi vprašu...v kleti imam alu felge 175/75/14 in od lanskega leta nove zimske gume 165/65/14...mislite, da lahko dam zimske gume na te felge? ne da se mi kupovat spet drugih platišč in bi pršparau na cajtu in denarju...sprašujem pa tudi zaradi varnosti 8) 8)...hvala za pomoč! :lol: :lol:

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Če nov 02, 2006 10:49 pm

valda lahko- oboje so 14''
sam ne morš pa dat zadeve na isti avto- ker so dimenzije popolnoma drugačne
torej feltne ti ni treba druge kupvat- morš gume kupt
sm zdej še enkart prebral
te felte k maš ukleti so 14'' sam to je pomembno- vprašanje pa je še ti šraufi pa et pašejo na avto
lp

Živau
Nov uporabnik

Napisal/-a Živau Če nov 02, 2006 10:55 pm

hmm thanks...ja te feltne k so v kleti imam stare, ker sem jih dobu zravn, ko sem kupu avto...razmik med vijaki ni 'blem

samo, ali ne bo guma malo gledala "navzven"? pol centimetra na vsaki strani?

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Če nov 02, 2006 11:22 pm

Živau je napisal/-a:hmm thanks...ja te feltne k so v kleti imam stare, ker sem jih dobu zravn, ko sem kupu avto...razmik med vijaki ni 'blem

samo, ali ne bo guma malo gledala "navzven"? pol centimetra na vsaki strani?

ma širina je minimalna razlika
sam, če so une gume na feltnah original- potem maš nove gume popolnoma napačnih dimenzij in ti tako sploh ne pašejo na avto- guma je večja- obseg je večji
kaj maš napisan v homologacijskem kartončku- ali drugače- kakšne gume maš trenutno na avtu
lp

Živau
Nov uporabnik

Napisal/-a Živau Pe nov 03, 2006 10:27 am

hej...trenutno mam na puntiču gume 195/50/15...z homologacijo vred....na puntiču so pa dovoljene max 165/65/14, da jih dam lahko še brez homologacije gor...tako da ne vidim blema...potem no bo problema dat gor zimskih gum....

na teh starih feltnah so pa kar ene gume gor....sprednje imajo dober profil in so men se zdi savine, zadaj pa znucan profil in kar ene iks...se vidi da ga je dolenjc vozu :shock: :lol: :lol: :lol:
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov