ice je napisal/-a:Hmm, ta ma pa še za vsaj 4 dodatne cm spuščenga... to je pa zame že pretrdo za zgornjegorenjske cesteluči so pa res lepe, sam se mi zdi da bom teh 60k za luči lohka vložil v nekaj, kar bo še lepše zgledal
ice je napisal/-a:p.s. G-Fors pa Maky sta me tolk zrajcala z toniranim šipam, da grem nardit to zlo kmala kdo ve a mata Lumark pa Kompare kej srebrnih folij?
cresh je napisal/-a:evo, pa probite met raj tele lexus lučke, men so tele dost lepše. Ajde zoranwagen hiter jih kup.
ice je napisal/-a:Hmm, ta ma pa še za vsaj 4 dodatne cm spuščenga... to je pa zame že pretrdo za zgornjegorenjske cesteluči so pa res lepe, sam se mi zdi da bom teh 60k za luči lohka vložil v nekaj, kar bo še lepše zgledal
p.s. G-Fors pa Maky sta me tolk zrajcala z toniranim šipam, da grem nardit to zlo kmala kdo ve a mata Lumark pa Kompare kej srebrnih folij?
AIRbrush je napisal/-a:To dela In-pro. Try: www.in-pro.de. Prodajal jih je pa neki cajta A3m, zdaj pa ne vem.
zoranwagen je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:To dela In-pro. Try: www.in-pro.de. Prodajal jih je pa neki cajta A3m, zdaj pa ne vem.
...prodaja jih ne več, ker je bojda prevečkrat prišla voda v luči???...
bobek je napisal/-a:Zoran ti jih uzem za pametn dnar za vodo bomo pa že zrihtal tko kt sm ti reku :P :P :P :P
zoranwagen je napisal/-a:bobek je napisal/-a:Zoran ti jih uzem za pametn dnar za vodo bomo pa že zrihtal tko kt sm ti reku :P :P :P :P
...al pa, da jih vozim samo po sončnem...hehehe...
bobek je napisal/-a:Pravjo da Kompare za 5 šip računa cca.50000 SITops:
Alex je napisal/-a:bobek je napisal/-a:Pravjo da Kompare za 5 šip računa cca.50000 SITops:
In prav tako pravjo da Lešnik iz Mb za 5 šip računa cca 30000 SIT
PS - Pa nej še en napiše (citira:) kok računa pa LLUMARK da bomo mel fajn primerjavo, in se bomo samo še na to od kje je kdo odločal, čeprav sta beje prva dva kvalitetnejša, vsaj tak se govori...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 24 gostov