FRANCIVW je napisal/-a:Ni treba da je prosojen
SAVINJCAN je napisal/-a:g.Kromfelna je napisal/-a:Kolikor pa jaz vem, pa po prvi šipi ni dovoljeno nič limat, tiste označbe-črtice pa so tam zato, da označujejo mesto do katerega je šipa že original temnjena.
prosim ne govori neumnosti, ker sprednja šipa je v celoti ista in nič ni zgoraj do nobene črtice temnjena.
g.Kromfelna je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:g.Kromfelna je napisal/-a:Kolikor pa jaz vem, pa po prvi šipi ni dovoljeno nič limat, tiste označbe-črtice pa so tam zato, da označujejo mesto do katerega je šipa že original temnjena.
prosim ne govori neumnosti, ker sprednja šipa je v celoti ista in nič ni zgoraj do nobene črtice temnjena.
Ni temnjena in ni črtic. Ja, če ni temnjena, potem ni črtic.
Savinjčan, kako pa veš kateri avto vozi avtor (bakterija)? Če ti nimaš temnjenega roba zgoraj, ne pomeni, da ga nima on. Je pa res čudno, da ti zgornji tovarniško temnjen trak na vetrobranskem steklu ni znan, je "skoraj" na vseh novejših (po moje kar na vseh, razen mogoče nizki razred) avtomobilih.
SAVINJCAN je napisal/-a:g.Kromfelna je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:g.Kromfelna je napisal/-a:Kolikor pa jaz vem, pa po prvi šipi ni dovoljeno nič limat, tiste označbe-črtice pa so tam zato, da označujejo mesto do katerega je šipa že original temnjena.
Savinjčan, kako pa veš kateri avto vozi avtor (bakterija)? Če ti nimaš temnjenega roba zgoraj, ne pomeni, da ga nima on. Je pa res čudno, da ti zgornji tovarniško temnjen trak na vetrobranskem steklu ni znan, je "skoraj" na vseh novejših (po moje kar na vseh, razen mogoče nizki razred) avtomobilih.
no hvala za nasvet. če ti veš, da se ne sme nič zgori gor limat pa narobe veš.
g.Kromfelna je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:g.Kromfelna je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:g.Kromfelna je napisal/-a:Kolikor pa jaz vem, pa po prvi šipi ni dovoljeno nič limat, tiste označbe-črtice pa so tam zato, da označujejo mesto do katerega je šipa že original temnjena.
no hvala za nasvet. če ti veš, da se ne sme nič zgori gor limat pa narobe veš.
Napisal sem, "kolikor jaz vem".... No, tukaj je pa točno:
1. Temnenje sprednjih bočnih stekel (pri vozniku in sovozniku) je dovoljeno z nalepljenimi folijami, ki zadržijo največ 10 % svetlobe.
2. Temnenje ostalih stekel na vozilu je dovoljeno z nalepljenimi folijami, ki zadržijo največ 55 % svetlobe.
3. Vetrobranskega stekla ni dovoljeno dodatno zatemnjevati, izjema je le ozek pas na zgornjem robu stekla, ki je namenjen zaščiti pred soncem.
Res je, vedel sem narobe.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost