Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Dzoberti
Nov uporabnik

Barvanje odbijacev

Napisal/-a Dzoberti Po nov 20, 2006 1:56 pm

Pozdravljeni. Zanima me barvanje odbijacev in ogledal. Prebral sem ze vse kar sem nasel(iskanje :)) in se mi prblizno sanja kako naj bi bila stvar narejena, da ne bo vse grdo cez 2 leti. Zanima pa me kaksen konkreten licar (LJ in okolica) s cim vec takimi izkusnjami! najbolj vazna: QUALITY!!

serdzo_dj
Nov uporabnik

Kraj: Lukovica pri Domžalah

Napisal/-a serdzo_dj Ne nov 26, 2006 2:06 pm

kukr jz vem je z barvanjem odbijačev tko; eni odbijači so iz take plastike da se barva ne bo dobr prjela in lahko že po parih mescih spoka in tud neve kok dobr ličar ti ne bo tko naredu da nebi spokla, eni odbijači so pa iz take plastike da se barva lepo prime in je edino kar se ti lahko zgodi da ga kam rukneš ali pa se obtolče od kamenčkov, to pa samo z majhnim čopičem popraviš, ker so itak tako majhne pike da se ne vid velik.
tko da če nimaš tapravih odbijačev ti ne bo noben ličar mogu zagotovit "quality"

leoCar
Poznavalec foruma

Kraj: prekmurje

Napisal/-a leoCar Ne nov 26, 2006 2:22 pm

Če hočeš kvaliteto pol boš dal malo več, ker plastiko je potrebno obdelat kot je treba da pol ne poka in da je lepo glatka površina, moja punca je dala ličati vse letvice, odbijače ogledala in jo je prišlo cca 60 ksit za saxoja. Je pa lepo narejeno!
BMW E46

renault 5 five
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana - Bežigrad

Napisal/-a renault 5 five Če mar 15, 2007 10:29 am

ja jst bi tut dou barvat odbijače, ogledala sm ze s sprejem postrihu na krom barvo pa mam ze pou leta gor pa se super drzi.
drgac pa mene zanima ce kdo ve, kako bi jst vedu kasno barvo izbrt? a morem jt to kr u mavrico al kej podobnga d mi zmešajo barvo? pa kok je kej cena tega.
hvala
juri

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če mar 15, 2007 10:40 am

kaj bos odbijace tudi s sprejom pihno ? :cry
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Yagi-san Če mar 15, 2007 11:21 am

renault 5 five je napisal/-a:ja jst bi tut dou barvat odbijače, ogledala sm ze s sprejem postrihu na krom barvo pa mam ze pou leta gor pa se super drzi.
drgac pa mene zanima ce kdo ve, kako bi jst vedu kasno barvo izbrt? a morem jt to kr u mavrico al kej podobnga d mi zmešajo barvo? pa kok je kej cena tega.
hvala

Nekje na avtomobilu imaš koda za barvo svojega avtomobila (pokrov motorja, vrata, prtljažnik). S tem se oglasiš v kakšni boljši mešalnici avtolakov in je..........

lp, Yagi-san

Uporabniški avatar
cr33p
Novinec

Napisal/-a cr33p Če mar 15, 2007 12:10 pm

In če je avto starejši, ter barva že zbledela, boš tako dobil čisto en X odtenek ;)

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Yagi-san Če mar 15, 2007 12:16 pm

cr33p je napisal/-a:In če je avto starejši, ter barva že zbledela, boš tako dobil čisto en X odtenek ;)

Prebarvaš celega ali pa profi poliranje ali pa pustiš odbijače pri miru !

lp, Yagi-san

renault 5 five
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana - Bežigrad

Napisal/-a renault 5 five Pe mar 16, 2007 6:12 pm

mah jst bi to tko s sprejom vrjetn a ves, k ce bi profi farbu odbijace od 5ke, bi blo ravn neekonomicno.... no sej ze itak use kar delam je neekonomicno, ampak ok. a se da dobit pol to barvo u spreju tut?
juri

Uporabniški avatar
dEjaN_
Novinec

Kraj: dolenjska

Napisal/-a dEjaN_ Pe mar 16, 2007 6:26 pm

Če prebarvaš ogledala, letvice itd. (plastiko) ne more barva kr pokat al karkol že...če je kvalitetno narjeno. Če se barva lušči ali kaj podobnega, potem je to slabo ličarsko narjeno. Neki barvat s sprejem je pa nesmisel v kolikor hočeš imeti zadevo narjeno tako kot se spodobi.

Dobrih ličarjev je v okolici Lj dosti. Lahko ti pa priporočam enega iz dolenjske, kjer ti zagotavljam da boš imel odlično narjeno.

Lp
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov