ZDravo.
Jaz pa bi prosil če bi mi lahko svetovali dali nasvete, primerjave katere felne bi najlepše pasale na moj avto. Felne 17-ke . Gume pa mislim dat gor 225/45/17
Hvala
Lp
Cimpi je napisal/-a:Uf kak na vlko pride slika Am sipe so že zatemnjene če boljse pogledas Thx za mnenje ampak felne ziher pridejo samo še nevem kere Lp
ma stari pol pa 19-ke......kake originalke .......pa 3cm u podn pa si zmagal
ZDravo
Samo 18 al pa 19-ke so mi prevec. Ne mislim tolko dat dnara. Drugace bi lahko dobo ene 19-ke samo ko sem pogledal kolko stanejo gume sem si premislo.
Tak da ce ma kdo kako idejo za 17-ke kr naj pove Hvala.
jay: prevec so mi rain: ne glih neke prevec tak sem racuno kolko sem gledal okrog 150 jurjov. Nevem ki se najbolj splaca kupit felne ko so poceni nove ? ce ve kdo so vlke razlike za iste felne po trgovinah...
LP
Ni jih 17" ki bi na tem avtu dobro zgledale.Sicer pa 17" že tlači vsak mulc na svojo civic 92' te pa si ti z überwagnom tipa passat neos mogo enih 19" privoscit?
HEhe :=)
Ce pa so gume drage za felne 19-ke po 70 000 sem gledo take ko bi jaz mel to pa je malo prevec za marsikoga...
Pa se v sluzbo ko se vozim dalec po 100km pa take ceste da te srat prtisne lukne pa vse zivo te pa mi je malo skoda 18-k al pa 19-ke gor dat LP
maccek_21: ja stari če delaš 40+ km na dan potem pod 50% preseka gume skoraj da ni iti ker ti hrbtenica pokazal svoje Razz
Kak to mislis pod 50% preseka gume ni za it? malo razlozi nea vem kaj to pomeni :P
Patrik_A3: tako je jay reko ja iz tabora sem
jay: ja nekaj takega sem razmisljal alessio se kr lepe dobis gume pa ja tak sn mislo 225 dat gor . mam vedno tako tezavo da se mi je tak tezko odlocit za nekaj kr nevem ce je lepo al ne hehe LP
Matej težko boš dobo za 150k kake dobre 17' nove z gumami vred... Jaz sem gledal recimo 15' nasproti žoharja, pa so prišle z gumami vred nekje 140+ pol leta nazaj. Splača se ti mogoče it v avstrijo, ko majo večkrat kake popuste gori...
Roks85 hm ja te pa morem pogledati poiskati kake felne samo felne za 120k to bi pa ze mogo kaj vreji dobit a ne ? samo felne za 120k brez gum 17-ke ? :=)
Jaz tudi razmisljam nasproti zohara da bi sel gledat majo kr neke.
V avstrijo ? hmm ce nevem ki majo pa nic pm :\
Dadek: pozdravljen tx :P ... ce originalne mi niso vsec prevec folka jih ze ma.
plastike v srebrno to mislis pri vratih pa spodaj a ne ? dol ga bom tudi verjetno spusto ja spomladi za kake 3 cm :=)
Lp