Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Guerin
Nov uporabnik

A-TEST

Napisal/-a Guerin Pe jul 26, 2002 3:05 pm

Zdravo,

Zanima me če kdo ve oz. mi lahko pove kje u Lj. se opravlja A-Teste? In če mi lahko poveste tudi tel..?!

Lp,
Jani

PS: Pa mogoče tudi približna cena !? (Za večje feltne in širše gume)
Najhitrejše je zame prepočasi !!! Hočem HITREJE !

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Re: A-TEST

Napisal/-a monster_d Pe jul 26, 2002 3:21 pm

Jaz imam tudi podoben problem. Prej sem v avti mel masino 900ccm zdaj pa 1100ccm, pa so mi na tehnicnem rekli da morm iz delat a-test.V mb dela to podjetje RTI.Zato bi prosil ce bi keri vedel koliko priblizno to stane!!!

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica - okolica

Napisal/-a bravura Pe jul 26, 2002 8:08 pm

V Lj delajo to na LPP-ju, tam kot tehnične preglede (ulica vzporedno s Celovško, za LPP-jem. Stane pa okoli 5000 SIT.
Never drive faster, than your guardian angel can fly.

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Pe jul 26, 2002 10:55 pm

Moraš it pa najprej ke dvignit en formular in ga izpolnit, potem te pa oni pokličejo kdaj prid na pregled (čez približno 14 dni - 1 mesec). Ja cena je res približn od 5000-8000 sit.
Slika Slika

Guerin
Nov uporabnik

Napisal/-a Guerin So jul 27, 2002 11:50 am

Hvala za odgovor ! Prosil bi pa če za telko če jo slučajno kdo ma. Ker bi se rad sprva sploh prepričal če mi sploh naredijo a-test, da neb hodu kr neki za brez veze tja u Lj. Trenutno mam gor 14' (175x65), gor pa bi dal 195x15 seveda je treba tudi feltne zamenjat :) Sej se sm se prou pozanimal gre na feltne za eno mero širša ali bolj ozka guma??

Lp vsem,
Jani
Najhitrejše je zame prepočasi !!! Hočem HITREJE !

vladek
Stalni uporabnik

Napisal/-a vladek To jul 30, 2002 6:19 am

hm, meni so takrat rekli da mi mora to samo uvoznik dopisat v homologacijski kartoncek ..c.ena pa pa cca 5000SIT...
Slika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale To jul 30, 2002 8:07 am

Jah, uvoznik ti lahko samo izda ta kartonček (če ga še nimaš, seveda moraš najprej it iskat izjavo o prvi registraciji vozila), ne verjamem da ti lahko kr oni karkoli vpisujejo v ta kartonček.
Slika Slika

vladek
Stalni uporabnik

Napisal/-a vladek To jul 30, 2002 8:22 am

uvoznik za doloceno znamko lahko dopise stvari noter (itak oni vpisujejo glede na modele kaj je homologirano). Konkretno sem spraseval pri peugeotu ...
Slika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale To jul 30, 2002 9:32 am

Uf, to pa nism vedu. Sam še zdej mi ni čist jasn. A to oni dopišejo, tko nasplošno za vse modele al dopišejo samo za posamezen konkreten avto (npr. mojga).

Potem ti pa sploh ni, treba hodit na atest, greš samo k uvozniku (in če tam koga poznaš al pa tut ne) ti oni vpišejo med dovoljene dimenzije pnevmatik (ki so že vpisane na kartončku) recimo še take 15 al pa 16 colske, al kako? Mal sm zakompliciru :D.
Slika Slika

vladek
Stalni uporabnik

Napisal/-a vladek Sr jul 31, 2002 5:42 am

uh, to ne vem tocno al dopisejo ali izdajo nov kartoncek. Vem da avtohisja kjer to prinesesza naredit (konkretno sem bil na Vicu) poslje konkretno na Peugeot Slovenija da oni kao odobrijo/vpisejo. Lahko pa se danes se pozanimam kako je tocno s tem ce te zanima.
Slika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Sr jul 31, 2002 7:22 am

Ja hvala že kr vnaprej, samo se ti ni preveč treba matrat,ker zaenkrat še nism v tej situaciji da bi mogu delat a-test pa to. Je pa dobr vedet za vnaprej da obstaja več varijant. Če boš pa glih mel možnost dobit še kakšno info. se pa po mojem v imenu vseh priporočamo. ;)

Drgač pa jst vem kako gre če hočeš registrirat (+atest) športno-dirkalno vozilo. Moraš it na viator (LPP) izpolnit vse tiste formularje pol te oni pokličejo tja in vse po fotografirajo, moraš met še ful enih papirjev pa FIA homologacij, in to je to. Pol pa spet čakaš da izdajo strokovno mnenje in moraš pol it še enkrat na "navaden" tehnični pregled. Potem ti v prometno vpišejo športno vozilo. In če maš to narjen si pa predstavlam, da ti poliscist tut za eno edino stvar ne more zatežit. Sam je pa postopek dolgotrajen. No tko mal za zanimivost, mogoče pa komu pride kdaj prav. :)
Slika Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Re: Re: A-TEST

Napisal/-a monster_d Sr jul 31, 2002 12:45 pm

Guerin pravi:
Hvala za odgovor ! Prosil bi pa če za telko če jo slučajno kdo ma. Ker bi se rad sprva sploh prepričal če mi sploh naredijo a-test, da neb hodu kr neki za brez veze tja u Lj. Trenutno mam gor 14' (175x65), gor pa bi dal 195x15 seveda je treba tudi feltne zamenjat :) Sej se sm se prou pozanimal gre na feltne za eno mero širša ali bolj ozka guma??

Lp vsem,
Jani

Tu imas naslov in tel. ker sem jo glih naso.
LPP
Celovska 100, ljubljana
Tel. 01/ 58 22 460

Omelk
Nov uporabnik

Napisal/-a Omelk Sr sep 04, 2002 11:52 am

LPP V ljubljani za LPP tehnicni pregledi pri kitajski restavraciji....

1. gres tja da izpolnes formular
2... ti posljejo vabilo dolocen dan in ura...
3.. bodi prej kot recejo bos prej frej
4. ko si tam moras teziti in placati tehnicni pregled..
5. zapeljes cez tehnicnega da vidjo ce je se kej porihtan
6. pride se preglednik za stekla in pogleda...
7. cakas 3 mesce da ti posljejo homologacijski kartoncek postemplan...
8. tezis..vsak dan klicaris od 6h-14h... da ti posljejo prej...
9. ce se ne gres tja in jim iz kijem zbijes zobe:) :-P

LP Omelk
LP Omelk

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Če sep 05, 2002 7:19 am

To je pa res kar je Omelk reku - čakaš na tist kartonček k budala. Jst sem klicu 100x, pa osebno tja hodu pa nič ni pomagal. Enkrat se je una "gospodična" Slika tam celo izgovrajala: ja, veste ta spisek predelav je predolg, pa ne pride na kartonček, moram šefa vprašat, bla, bla, bljak. Pa je šel spet en teden okol. Pol pa dopusti in ponovi vajo. Slika

No zdej (10 dni nazaj) so končno poslal te papirje Slika .
Slika Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S Če sep 05, 2002 9:07 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
GT4turb0
Novinec

Napisal/-a GT4turb0 Če sep 05, 2002 9:30 pm

Dela še Viljem Lovec (a-teste)

Ma meni so rekli da rabiš papirje,. greš nardit a-test, ti vpišejo v homologacijo (ne v prometno) in stvar je končana
pnevmatike pa lahko daš eno dimenzijo več + a-test (če nimaš BMW)
SPEED?!-NO PROBLEM!
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov