Ok, tok enih debat sm že zasledu na netu, pa še nism zvedu kje se da dobit kšne nalepke (sej ni važn za ker del auta, sam de so vredu)! Mam pa u mislih nalepke po lastni izbiri, ne že narjene!
A maby kdo ve kje so to kej da dobit, pa kuko se zadeve kej računajo?
aiid
Neon je napisal/-a:Zdej ne vem iz kod si in kakšne mate pri vas cene, ampak jaz ti lahk zrihtam od 25k do 40k sit, komplet cel avto.
Hehe to paje poceni!
V stacuni kupljene nalepke za levi in desni bok avta kostajo okrog 80k!
tak da ce se dajo po lastni izbiri naredit, pa da je kvaliteta kr ok, se zihr splaca!
zdaj vidim o kakšnih cenah govorite jaz sem pa mislu da za mojega komplet nalepk(za obe stranici celi in zadnja hauba) original Ford 65 evrov predrago, zdaj vem da jih bom sigurno kupil
Ja drgač sm pa s Krana, pa tut sana se mi ne, kje bi loh staknu kšnga k te nalepke dela!
Drgač pa Neon, kašne nalepke loh zrihtaš, pa a so vredu? Mislm a je zravn kšna garancija?
pajsar dela nalepke..t.ake kot se zagre.. o kvaliteti ni dvoma.. dela za kamione ipd... polepil je ( ste videli v naklu ) Alfo od Thomasa.... miln res F6F style....
Ja ko bi jst znal dat sliko gor.
Tale celica je moja, nalepke majo 8let garancije( sepravi čez 8 let bi mogle bit takšne k je zdj), to bi prišlo cca 30ksit (z delom) -havba in boki
evo link: http://www.zupdesign.com/privat/srecanj ... led-40.htm
Da se pa tut zrihtat tako da mi daš sliko kakšen design bi mel in se pol to zrihta.