... niso vse amortizerji tudi stabilizatorji obstajajo trši pa povezava med amortizerjema in tista spodnja med premami pri nekaterih vozilih pa močnejše puše - Powerflex ti dajo rezultat, ki ga ti želiš pri slalomu (odzivnost in togost vozila) ... amortizer in feder sta samo del posega

kakorkoli - velja če si normalen voznik : najboljše rezultate imaš, ko kupiš boljši amortizer in najmanj finančno obremenjujoče ... spuščen avto je za nekatere problem zaradi slabih cest in pri že v osnovi trdih vozilih naredi udobje npr. lojtrskega voza ... Jaz si uskladim vse na nekako pol športno pol udobno podvozje čeprav sem se odločil, da naslednji avtomobil ne bom nižal več kot 20 mm imam dosti poti tam, kjer je potreben pol terenec in z avdijem dokler nisem znižal sem še prišel sedaj me malo ovira ker so veliki previsi in nasedem dostikrat z karoserijo ... pol moram starega žicat, da mi posodi avto pol me pa preklinja ker ga moj pretresa po cesti

lepo in uporabno sta dva pojma po navadi si nista blizu . amortizer je za lego najbolj pomemben in če se avto nagiba še ni rečeno da bo spustil - lahko se dirka tudi brez nižat .... preizkušeno . L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...