gorgo je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:hehe, cafa vprasaj, je on tudi fural to zadevo.
ja ga bom ko ga vidim, nevem kdaj sicer![]()
ti bi to ziher mogo vedet :P
Polooo je napisal/-a:Moj fotr je meu spredi tamalo(home made) pa mu niso ne na tehnicnem ne polcaj nc moril, edin vedno se je pričkau na meji, ampak so ga vedno naprej spustil![]()
P.S
za vsak primer je met dobr "tapravo" tablco sabo, če je kdo res "nepopustljiv"....
BlažB je napisal/-a:Zakaj je pa nebi smel vrtat, jaz sem jo na dveh mestih da je za ziher, tko da lahko das 2 vijaka pa silikon in to je to. Noben mi se nic ni rekel, bolj vijaka kot pa da jo izgubim![]()
Lp
abbe je napisal/-a:Polooo je napisal/-a:Moj fotr je meu spredi tamalo(home made) pa mu niso ne na tehnicnem ne polcaj nc moril, edin vedno se je pričkau na meji, ampak so ga vedno naprej spustil![]()
P.S
za vsak primer je met dobr "tapravo" tablco sabo, če je kdo res "nepopustljiv"....
tvojmu fotru niso moril k je starejsi.nm mladini pa sam iscejo ko bi nm kj moril-ponavad mladi kapsi da se lah mau duvajo.to so ksni loleki u privat zivlenju po se pa tko izzivljajo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov