Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

indiejohn
Nov uporabnik

filozofska razprava v smeri tuning-keš

Napisal/-a indiejohn Če jan 18, 2007 4:17 pm

no jst rabem en nasvet..pa upam de me boste štekal ki hočem uprašat....jst sicer še nimam ispita sm že mal prpraulam avto...pa me zanima kolk se dejansko splača vlagat v avto k je recmo letnik 93 in je prow povrečno zdelan...vem de je vprašanje kr filozofsko=)oziroma bom tko vprašal...a se splača na eno petko(renault 5) splača dajat alu feltne, kšne amortizerje, volan, auspuf pa kšne ford gt črte?! aja avto mislem met kšne tri leta in glede keša pa kkr večina..nkol ga ni zadost=)dej povej te ki...pa a poznate kšne chip tuning fore k majo kšn efekt?hvala...ostante u rožcah

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Če jan 18, 2007 4:40 pm

Splača se itak ne, ker ta dnar itak ne dobiš povrnjenega :D Če razmišljaš v tej smeri. Če te pa veselijo predelave, potem pa kar ;)
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Če jan 18, 2007 4:43 pm

Glede čip-tuninga :ne neboš nič efekta mel. Glede ostalega pa, kakor sam želiš, če imaš željo potem lahko, je pa res da neboš nič dobil nazaj če misliš kdaj avto prodavat. Jaz bi še kaj našparal pa se tak vozil s tem avtomobilom, pa potem kaj novejšega nabavil in tisto malo predelal. ;)
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov