Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
bostjan11s
Nov uporabnik

Kraj: Kozje

Nismo->Lastniki Nissanov POMOČ!

Napisal/-a bostjan11s Po jun 30, 2003 8:59 pm

Hmn rabil bi eno veliko pomoč:

Nissani v Slo ravno niso tako razširjeni kot recimo vw:))
Imam Primero pa bi jo malo poskušal polepšati. Ok celo željena alu platišča sem komaj dobil (114.3 16col)
torej rad bi notranjost opremil z nismotovimo dodatki(mimogrede skor nobena trgovina za to ne ve)
pa me zanima, ker v slo očitno ne bo nič za dobiti, če bi imel kaj sreče v Avstriji...
a kdo kaj več ve o samem nismotu(hmn stran sem našel le v japonščini :)) )
hmn glede samega uvoznika za Nissan v slo pa tudi ne bi besed zgubljal(nekateri ga hvalijo, jaz ne!)

mare123
Nov uporabnik

Napisal/-a mare123 Po sep 15, 2003 9:02 am

za notr ne vem
za spojlerje pa piši na ekoplast (ne vem točn naslova)
tam ti nardijo tud po meri če je treba in imajo tud originale!! :wink:

Uporabniški avatar
Tuningcar
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Tuningcar Po sep 15, 2003 9:51 am

Naroci preko interneta, je robe tri much:)

LP,Sandi
Slika

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon To sep 16, 2003 5:57 pm

Pr nas doma je tud Primera (že tretji Nissan).

Hja, z Nismo-m boš mel pomoje kr probleme, ker je to tko kt M za BMW. Probi kej prek Amerike naročit (it's a long shot).

Glede zastopnikov, probaj pr Krulcu v Moravčah. Tam niso tko naduti kon Avto Niss.

Drgač pa dela dodatke za Primere še nemški JMS, pa Elia Tuning, ki dela drgač za Reno stvari.

Gotta go! :D

iKst
Uporabnik

Napisal/-a iKst To sep 16, 2003 6:08 pm

Nismo je japonska firma ki tuna nissane in dela vse sorte dodatke. Pomoje boš v slo. težko kej dobil, ker pri nas je tuning športni filter pa konc.

Če mene vprašaš se ti prav nismo dodatkov ne splača iskat. Lahko jih naročiš iz japonske, bo najlažje (www.babelfish.com za prevajalnik).
Mogoče boš za primero dobil tudi kej na tem situ, čeprav je tip specializiran za s13 in s14. Ampak je faca in se da marsikej z njim zmenit. http://www.apex-performance.co.uk

Drugače maš pa za polepšanje notranjosti miljon dodatkov ki niso nujno nismo pa vseeno lepo zgledajo. Recimo volan in prestavno ročko lahko momo nabaviš, pol kakšne bele podlage za števce bi mogoče v A3M dobil (lahko greš tja in tist njihov katalog vzameš pol pa direkt iz nemčije naročiš)... Lahko poveš kaj konkretno bi sploh rad naredu pa ti lahko mogoče tut konkretno svetujemo. Vsekakor boš pa tkole velik cenej skoz prišel kot če boš kupoval nismo iz japonske.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov