renault 5 five je napisal/-a:zdravo... sej ni glih za to temo, ampak bi usen prosu za pomoč. jst sm kupu za renault 5 apex vzmeti -35mm. ampak fora je u tem, k je uzad torzija, sam uspred so vzmeti. sej sprednih ni blema menat, amapk torzija.... je full velik dela za mehankarje- posledično je full drago pol ane. zdej mene zanima, ce pozna kdo ksnga mehankarja, k bi to lahk pocen dou gor, ce ma ksn tko pocen ure?
Rain je napisal/-a:renault 5 five je napisal/-a:zdravo... sej ni glih za to temo, ampak bi usen prosu za pomoč. jst sm kupu za renault 5 apex vzmeti -35mm. ampak fora je u tem, k je uzad torzija, sam uspred so vzmeti. sej sprednih ni blema menat, amapk torzija.... je full velik dela za mehankarje- posledično je full drago pol ane. zdej mene zanima, ce pozna kdo ksnga mehankarja, k bi to lahk pocen dou gor, ce ma ksn tko pocen ure?
montaža (fedre spredi not, nastavitev torzije) z optiko vred + centriranje gum (mi je treslo, pa sm rekel naj postimajo se to) je mene prslo 72€. Dobil vse papirje za homolomo.
Jenko škofja loka (virmaše)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov