Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
_blackman
Nov uporabnik

neonke na centralno

Napisal/-a _blackman Če mar 01, 2007 10:14 pm

Zanima me če bi se dalo tako naredit da ko bi se izkloplo centralno zaklepanje bi se neonke vklople, ko pa bi prižgal motor pa bi se ugasnile. In obratno (ko bi izklopo motor bi se prižgale in ko bi zakleno avto bi se ugasnile). Kaj pravite :?: :?:

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Če mar 01, 2007 10:24 pm

Dejansko prva zanimiva ideja, ki vključuje neonke.
Jaz bi sicer to izvedel z belimi ledicami in le na bokih avtomobila.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Če mar 01, 2007 10:28 pm

sam bi moru tud posebi narest da lahko to isklops....navs meu to valda po celo noc przgan in podobno tm k pustis avto
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Če mar 01, 2007 10:32 pm

AudiRSboy je napisal/-a:sam bi moru tud posebi narest da lahko to isklops....navs meu to valda po celo noc przgan in podobno tm k pustis avto

zakaj le sej ti je lepo napisal,da bi se neonke izklople ko bi avto zaklenil valda da neboš mel čez noč avta odklenjenega :lol:
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Če mar 01, 2007 10:36 pm

Lepo bi bilo, če bi se postopno prižgale in ugasnile... fade in/fade out.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Če mar 01, 2007 10:36 pm

ups nism brv v oklepaju....moja povrsnost :P
Slika

Uporabniški avatar
_blackman
Nov uporabnik

Napisal/-a _blackman Če mar 01, 2007 11:46 pm

bass je napisal/-a:Dejansko prva zanimiva ideja, ki vključuje neonke.
Jaz bi sicer to izvedel z belimi ledicami in le na bokih avtomobila.

Hvala. Mam težave z spanjem pa mam cajt razmišlat ponoči :lol:

No drugač pa me ledice nebi motle :D to sem zaj tak na hitro malo razmišlo pa vas vprašo.
Pa jaz bi tudi mel bele al pa plave :D

Uporabniški avatar
minimi
Novinec

Napisal/-a minimi Pe mar 02, 2007 6:55 am

ja _blackman prav zanimivo...pa če pri odklepanju žmigavci 1x blinknejo bi se lahk neon/ledike prižgale prek kakega relejčka sam da bi se ugasnale glih pri vžigu motorja pa ne vem kak je lahk pa bi ugasnale ko prižgeš kratke luči tak da pri ugasnjenem ali prižganem motorju avta pa s prižganimi pozicijami še vedno gorijo.če bi blo tk pol bi pr men neonke zasvetle ko ugasnem luči in ko bi avto zaklenu bi neonke ugasnale pol pa še prižgale ker pri zaklepanju smerniki utripnejo 2x :P
bolje mrtav umoran nego mrtav hladan

Uporabniški avatar
minimi
Novinec

Napisal/-a minimi Pe mar 02, 2007 7:06 am

bass je napisal/-a:Lepo bi bilo, če bi se postopno prižgale in ugasnile... fade in/fade out.

fade in/fade out z neon žarnicami sm vidu samo enkrat do zdaj in to v gorenju(razsvetljava nad trakom) in taki balasti so pomojem zelo dragi, ledike pa menda gorijo samo pri določeni napetosti, če pa je še katera vrsta žarnic ki gre pod avto pa bi jih lahk uvezu direktno z notranjimi v kabini ki se prižgejo ko avto odkleneš ali odpreš vrata ko pa avto zakleneš ali zapreš vrata pa se zgodi fade out :-P . madona... ;)
bolje mrtav umoran nego mrtav hladan

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= So mar 03, 2007 3:23 pm

ja to je pa huda tema..končno ena po doug časa. Pomoje da bi se dalo.
A je kk štromar tuki d bi nm povedu kok ma toka motorčk v vratih od centralne pa da bi prek releja prklopu na sam motorčk, da ko bi se leta premaknu navzgor bi sklenil krog ko bi šel navzdol pa spet razklenil. za pri vžigu motorja pa tudi nekako tako da ko bi prižgal kratke luči bi izklopil stikalo brez luči pa bi vklopil.

P*zda sm zakompliciral stvar mamm v glavi use lepo namišljeno kako bi se to naredilo povedat pa neznam :twisted:

Uporabniški avatar
_blackman
Nov uporabnik

Napisal/-a _blackman So mar 03, 2007 5:14 pm

Jaz sem se pa samo spomno. Premislo pa še nisem vsega čist vreji :D

tintek
Nov uporabnik

Kraj: cerkno

Napisal/-a tintek Po mar 05, 2007 11:20 pm

jah idej aje res dobra sam kako to izvest je mal druga debata pomoje bi bla dobra in ena lažjih varjant izdelati vezje ki bi dobilo signal iz motorja centralnega zaklepanja, ko bi vezje dobilo napetost iz motorčka bi preklopilo relejčk nato pa bi časovnik poskrbel da bi bil rele še nekaj časa vklopljen čas izklopa bi nastavljal z trimerjem napajalna napetost pa bi bla direkt iz kumulatorja.

oprostite za pravopis sam tako nekako

LP Tine
fiat stilo 1.9 jtd
clio 1.2 16v
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov