odgovoarjajte tisti, ki si lastite dovolj velike feltne s pravo dimenzijo gum, da dobro izgledajo. Na primer 195/40 R16, 205/40 R17, 215(225)/40 R18 in naprej (večje feltne, manjši preseki). upam, da znate sklepati na kaj ciljam. Spodaj si lahko pogledate tudi primere, da vam bo še bolj jasno. Tisti ki vozimo na 195/45 16, 195/45 15, 215/45 17 in večjih balonih ne smemo glasovati! (manjše feltne, večji preseki)!
torej tukaj so opredeljene možnosti, ko glasujete napišite še katero dimenzijo felten in gum imate ter iz kakih felten in gum ste presedlali (lahko tudi napišete avto in moč motorja), glasujet za možnost, katera se najbolj primerja z dejanskim stanjem v vaših vozilih
1.) Avto je postal totalno neuporaben, trd, vožnja izgleda kot da bi neprestano vozil slalom med nepravilnostmi v cesti, stalno moram biti na preži, ko vozim da ne poškodujem platišč. Platišča sem lahko tudi že večkrat ravnal, že zaradi manjših nepravilnosti v cestišču, večkrat sem že moral menjati roke, kake druge dele zaradi velikosti feltn, divjanje in športna vožnja sta izključena. Avto ne gre več nikamor
2.) Avto je srednje neuporaben, vozim počasneje kot prej, vendar je potrebna manjša opreznost kot pri možnosti 1. Še vedno ne moram divjati po cestah, razen če niso v lepem stanju brez pretiranih nepravilnosti cestišča, sklenil sem nekak kompromis med uporabnostjo in lepoto, ki še vedno zahteva malo več odrekanja uporabnosti. Feltne sem že ravnal, zaradi manjših in srednjih nepravilnosti v cestišču. Avto je izgubil nekaj pospeškov
3.) Avto je manj uporaben, vendar na splošno ne opažam večjih nevsečnosti. V večini vozim malo počasneje, oprezneje, na cesti se ogibam večjih lukenj, pazim da kje ne zajaham kakega robnika. Še vedno je mogoča športnejša vožnja čez ovinke, če le cesta ni že srednje ali bolj načeta. Kompromis med uporabnostjo in lepoto, kjer se žrtvuje manj uporabnosti, vendar boljši izgled avtomobila več kot odtehta to odrekanje. Avto je lahko izgubil manjši procent pospeškov
4.) Spremembe v uporabnosti skoraj da ni, vožnja ostaja nespremenjena, izogibam se večjih lukenj, pazim na robnike, da jih kje ne zajaham, na splošno nimam večjih problemov, feltno sem lahko ravnal zaradi naleta na hujšo nepravilnost na cestišču. Izgub na pospeških praktično ni
5.) Vožnja z avtom ostaja ista
no če se je komu dal preglodat čez ves ta tekst naj glasuje

Primeri velikosti na katere ciljam (lastnikom avtov in avtorjem fotk se opravičujem ker sem si slike kar sposodil, vse so vzete iz tega foruma in so ble tudi javno objavljene, če kdo hoče naj mi reče pa odstranim)

lp