Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

framus
Nov uporabnik

Litke na LPPju

Napisal/-a framus Pe mar 16, 2007 1:32 pm

Danes sem bil na LPPju. Komaj so mi spustil skos tonirane šajbe, ki sem jih dau vgradit pr FOLIATEC, kao da ni tistih potrebnih številk gor na šajbih. Očitn so slep.
No, pol sem to rešu, pol mi pa za litke niso pstil...Mam pa Alutec Crom 185/55/15. Pa sm pr PNEVMATIC CENTER SITAR dobu certifikat, sam neki ena cifra se ni ujemala, pa še neki...nvem kuga. Zdej me pa zanima, kje bi js to dobu. Pa 15 dni mam cajta da grem še enkrat gor...
Najlepša hvala če mi zna kdo pomagat :)

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Pe mar 16, 2007 1:35 pm

Ja idi do sitarja pa mu povej v čem je problem... NAj popravi zrihta ali kakorkoli...

framus
Nov uporabnik

Napisal/-a framus Pe mar 16, 2007 1:38 pm

Ja sej je že takrat reku da more it skos, če pa nebo šlo, nej pa rečem da so me iz Sitarja poslal, pa da bi rd govoru z gospodom Vrtačnikom...in da bo to zalegl. Pa sm to povedu Vrtačniku pa ni nč zalegl :lol:

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Pe mar 16, 2007 1:53 pm

Mah ti na LPP so eni tepci pa obnašajo se kot mali bogov...bah škoda besed
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin Pe mar 16, 2007 1:59 pm

pejt nazaj k Sitarju da popravi :idea:
Slika
Slika
Slika

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Pe mar 16, 2007 2:14 pm

Jao ene firme so taki butli. Če pri sitarju prodajo felne za tvoj avto naj še dajo papirje take kot je treba zraven pa je ne pa komplicirajo pa otežujejo stvari sami sebi...

:roll: :roll: :roll:

framus
Nov uporabnik

Napisal/-a framus Pe mar 16, 2007 5:28 pm

Ne, saj jaz nisem tam kupu litk. Jaz sem rablene kupu, tam sem pa sam jih dau pač namontirat (matice pa distančniki), pol sem pa lepo prosu še, če majo kake certifikate. Pa mi je poisku tele, ki niso dobr. Pa je reku da drgač na Accenti sploh teh litk ne morš met...da pač niso namenjene za ta auto, ampak da bom s temi papirji vseen skos pršu :? Se pa razlikuje ena številka...namest 40 bi mogl bit 42. Pa še neki je mende....

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin Pe mar 16, 2007 5:34 pm

framus je napisal/-a:Ne, saj jaz nisem tam kupu litk. Jaz sem rablene kupu, tam sem pa sam jih dau pač namontirat (matice pa distančniki), pol sem pa lepo prosu še, če majo kake certifikate. Pa mi je poisku tele, ki niso dobr. Pa je reku da drgač na Accenti sploh teh litk ne morš met...da pač niso namenjene za ta auto, ampak da bom s temi papirji vseen skos pršu :? Se pa razlikuje ena številka...namest 40 bi mogl bit 42. Pa še neki je mende....

:idea: ja pa sam prired na prave cifre " :idea: " sej veliko tko nardijo :con :noro ""uporabi domišlija ""
Slika
Slika
Slika

framus
Nov uporabnik

Napisal/-a framus Pe mar 16, 2007 8:11 pm

Ja, sej to mam namen. Sam nevem pol še za druge stvari kaj se ujema in kaj ne...Rečmo neki mi je omenju da takih gum ne morm met. Oitno taka širina...th cifer pa ne morm priredit, ker se itak takoj vid ane...

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Pe mar 16, 2007 8:20 pm

a te z neoriginalnim papirjem spustijo čez? jz sm pr onem modelu naroču tuv in se vidu da je skopirano, oz da ni originalen žig in podpis. pa še to... treba met felge pa fedre zmontirane, al je dost da jih maš zraven? a na RTI-ju v mb kj manj komplicirajo? sem pripravlen plačat tut neki več, samo da ne bo problemov.

scorpionmartin
Nov uporabnik

Napisal/-a scorpionmartin Ne mar 18, 2007 11:46 pm

kokr jest vem u MB velik manj komplicirajo ker stvar sprobajo in če nikjer ne rajsa nekomplicirajo :) edin glede cifer pa naj bi se ujemal

Uporabniški avatar
Matjaz46
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Matjaz46 Po mar 19, 2007 12:25 am

To ne drzi!!ceprav tu s stajerske pravijo da je na lppju full bols ep anic ne komplicirajo vi tam p apravite da nena na rtiju!!Samo povsod so tezave ce ni vredu papirjev!!!
Stevilke se res morajo ujamat!!Pol mogoce gre.

Uporabniški avatar
neyc
Novinec

Kraj: Mb

Napisal/-a neyc Po mar 19, 2007 3:36 pm

eh pri sitaru so eni... sem iskal felne za c2 vts, ki ima že serijsko 16'', pa mu rečem če ma kako felno 17'' za omenjen avto... pa reče ne.. pa da ne gre taka felna gor pa take... pa da bo et 15 čohalo, a sem mel moje felne gor ko imajo et 11, pa placa kolk češ.. :roll:

sem se obrno pa šal do špana, 17'' komot, sam za 18'' pa ni imel pač ustreznih papirov... bi pač bli za c4... :oops:
Slika

framus
Nov uporabnik

Napisal/-a framus Po mar 19, 2007 4:06 pm

Ja sam kaj jaz vem ktere številke bi mogle bit. Naj bi blo "Einpresstiefe in mm" 42, na papirjih pa piše 40. To bi se že dalo spremenit...đ
Pol mi je pa neki omenju še da litke bi se že dal, gume pa ne al kaj...Čeprou tega ne zastopm...Take ku so litke, take so gume al kaj??

Uporabniški avatar
SlaFko
Novinec

Napisal/-a SlaFko Po mar 19, 2007 5:03 pm

framus je napisal/-a:Ja sam kaj jaz vem ktere številke bi mogle bit. Naj bi blo "Einpresstiefe in mm" 42, na papirjih pa piše 40. To bi se že dalo spremenit...đ
Pol mi je pa neki omenju še da litke bi se že dal, gume pa ne al kaj...Čeprou tega ne zastopm...Take ku so litke, take so gume al kaj??

Et popravi iz 40 na 42, pa poglej kaj ti na tufu piše kere dimenzije gum grejo lhk gor!
Al pa nabavi papir ki bo to vse meu gor!

Sam ta lpp so sami strokovnjaki! :P :P :P
'Ko voli nek' izvoli...

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Po mar 19, 2007 7:43 pm

Če ti je rekel da bi se ET dal zamižat, potem samo dej drugo pravilno dimenzijo gum gor (tako, ki piše na TUVju, zdej maš verjetno tiste gume od prejšnega lastnika, ki pa ni imel istega avta in gume niso prave.
Slika

framus
Nov uporabnik

Napisal/-a framus Ne apr 01, 2007 3:54 pm

No sedaj sem pa pelu gor novi TUV, plačal nisem nič. So me vprašali pri okencu, če prejšnič nisem imel TUVa, pa sem rekel da ne. Nisem pač povedal da je bil napačen. In je bilo to to. Upam da ne bojo še kaj papirje gledali sedaj. Rekli so mi samo da bom sedaj dobil po pošti homo kartonček.

Uporabniški avatar
ANJCI
TÜV ekspertinja

Napisal/-a ANJCI Ne apr 01, 2007 4:51 pm

Omenila sem tvoj primer očetu ... pa mi je odgovoril, da ti je že pri montaži le teh koles, katere si kupil preko oglasa, dejal da imajo neprimerni ET in da za tvoj model vozila niso homologirana.

Namestil ti je centrirne obročke in primerne matice ter ti priskrbel papir za katerega ti je povedal da ni primeren po ET-ju, ker za tvoj model vozila obstajajo TUV papirji od večine proizvajalcev Alu platišč do max ET40 .

Da pa ti je omenil gospoda z LPP-ja pa je bila njegova dobra volja ..

framus
Nov uporabnik

Napisal/-a framus To apr 03, 2007 3:55 pm

Ja saj sem reku, da mi je priskrbel papirje. Saj je vse jasno. A je kdo valil krivdo na tvojega očeta? ?
Poleg tega mi je omenil, da če bo šlo kaj narobe, naj rečem da me on pošilja. To sem naredil pa ni nič pomagalo :?
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov