Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
bajs
Nov uporabnik

18" na Leona

Napisal/-a bajs Ne mar 18, 2007 8:13 pm

Zanima me kako je kej s porabo, pospeški, končna hitrost
Gre pa se za Leona mk1, 1.6 105km

A se dobijo platišča http://www.avto-stil.si/images/slike/celje7.jpg
z razmerjom vijakov 5x100

Uporabniški avatar
Whity1
Nov uporabnik

Kraj: Maribor suburbs

Napisal/-a Whity1 Ne mar 18, 2007 8:19 pm

Jap se dobijo, samo jih trenutno baje ni na zalogi!
Poraba se bo povečala, za kolko pa ne vem.
Pospeški pa bojo nekoliko slabši, večje felne pač majo svoje slabosti in prednosti ;)

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne mar 18, 2007 8:22 pm

Prvo kot prvo lepo pozdravljen na forumu 8)
Glede Leona in 18" ti pa lahk povem sam,da bo zgledal bombastično čeprav bi se na tvojem mestu potem raje odloču za 19" :D
Jst sm naredu napako ko sem vzel 17" ampak bomo to popravli mogoče že letos.
Glede pospeškov pa ti povem,da neki se bo poznalo in že sicer sam zarad širše gume in večjega premera ampak bo izgled to definitivno popravu.
drgač pa dej predstavi svojga Leona v galeriji al pa lahk kr na pm če je skrivnost :D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
TriCikl
Stalni uporabnik

Kraj: Štajerska

Napisal/-a TriCikl Ne mar 18, 2007 8:24 pm

Pri pospeških se bo najbol poznal v nižjih obratih. Pa končna bo tud padla ja. Bo pa dobr zgledal 8)
Prelude To Disaster

Uporabniški avatar
bajs
Nov uporabnik

Napisal/-a bajs Ne mar 18, 2007 8:29 pm

19" sto procen odpadejo so mal predrage gume pa preveč občutljive pa ne predstavlam si kok bi bil pol avto trd, že zdej me celga pretrese.

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a DoubleG Ne mar 18, 2007 10:00 pm

Eh, zaradi trdote ni problem. Je res malenkostna razlika. Bolj se pozna na pospeških in končni kot kaj drugega.

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Po mar 19, 2007 12:09 am

jst recimo za MB a razmišljam med 17 in 18 pa se bom vrjetno odloču za 17, ker se bojim, da če kupm 18 avto ne bo zgledal vredu, če ga ne bom spustil- kar pa dvomim da ga kdaj bom (cena niti ni problematična, saj pri feltnah praktično ni razlike, gume so pa cca 100 eur dražje- vse štiri)
tko da jst smatram, da za večje feltne more avto bit spuščen za vsaj cca 30mm
trugače raje mal manjše- pa bo vseeno zgledalo dovolj dobro- pa še zarad ožjih gum, in lažje felte bo avto bolj letu ;)
lp

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po mar 19, 2007 12:26 am

kljukec je napisal/-a:jst recimo za MB a razmišljam med 17 in 18 pa se bom vrjetno odloču za 17, ker se bojim, da če kupm 18 avto ne bo zgledal vredu, če ga ne bom spustil- kar pa dvomim da ga kdaj bom (cena niti ni problematična, saj pri feltnah praktično ni razlike, gume so pa cca 100 eur dražje- vse štiri)
tko da jst smatram, da za večje feltne more avto bit spuščen za vsaj cca 30mm
trugače raje mal manjše- pa bo vseeno zgledalo dovolj dobro- pa še zarad ožjih gum, in lažje felte bo avto bolj letu ;)
lp

Glej.

Ti kupi 18" ker verjemi meni, ce bos kupo 17" ti bo zal in bos cey leto dni 17" prodal za pol cene in kupo 18". Prihrani si to in ze v startu kupi 18".
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po mar 19, 2007 12:27 am

bajs je napisal/-a:19" sto procen odpadejo so mal predrage gume pa preveč občutljive pa ne predstavlam si kok bi bil pol avto trd, že zdej me celga pretrese.

18" je isto kot 19". Isto trdo, isto obcutljivo, je pa res da je neverjetno lepse ce si na 19" :)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov