klishe je napisal/-a:ja un sedaj ne prov grd..drgac pa iscem tm letnik 92 dalje...gtije itk..zrihtan pa mislm tko, da so odbijaci pto
Dobra izbira jaz si mislim 406 zrihtat če bo dnar kr zavarovanje, .... Drugač pa je takoj za tem Swift gti ne pije dost, poceni vzdrževanje, crkne pa nena nikol
swift gre ko snet kladu, sam js še vedno menim da je to truga na kolesih,
čeprav je lep pa vse, mi je dober ful, ne me narobe razumet, sam tko
preveč gre
Odbijaci pridejo home made, se ze delajo:) , pragovi ostanejo original, mogoc podalšani ce bo treba.
Zakwa je swift truga na kolesih, res da je pleh mal bl u k*rcu, pa da je mejhn, sam isto je ce se s swiftm zabiješ u zid pr 180 alpa z audijm 05 letnik... nvem no..treba bit pametn v vsakmu avtu..pa tut peš..
pa to fa je truga je mislo zato kr je to taki avto ko te prisili da stisneš po gasu se 1.3 mašina sliši malo samo ko maš 100KM pri tak lahkem avtu ni več to tak
KeXeK je napisal/-a:to bi rad videl... sem tud sam imel Swifta GTi pa ga je zal rja cisto zdelala.... je bil revez cisto iz sebe, oz. kolko ga je pac ostalo :P
mam vprašanje, namreč ravno sedaj zbiram dinar, da si bom kupu prvi avto...zelo gotovo bo prav suzuki swift.
pa berem povsod, kake težave ima swift z rjo, ampak sej če redno skrbiš za avto, pa jo takoj odstraniš, ko se pojavi, potem to ne bi mogel biti prevelik problem, ne?