Objavljeno: 08 nov 2006 19:32
Mislim da je bla od foliateca. ker je samo ena folija, brez nekih okrepitev, tak da večji kamenčki gredo skoz, pred malim pa je ok. Ko pa dol jemlješ folijo pa tak..ni vredno.jaz sicer ne vem zakaj se otepate smrčka? Avto več ni pač perfekten, je pa idealno zaščiten, tudi če bi mel audija a8 bi si dal smrček gor, al pa kr vse zapakiral. Tak btw: ko sm bil na pokopališču za dan mrtvih, je smrček bil kr atrakcija, kr drgač noben ne gleja. Kvečjemu je prednost in ne slabost! Jz sm ga dal delat za 8čukov:), je pa mal večji od normalnih. Preveč se sekirate za izgled avta...
LP
no jaz sm si dal včeraj delat. in sicer polovico havbe, skoraj cel sprednji odbijač, zadnji odbijač samo za kolesi ter pri sprednji del pri kolesih. Zadeva je zelo zelo v redu, fanta sta mi perfektno gor nardila, čeprav je dobro da avto prej sam opereš kr lahk on kako packo spregleda in pol maš to za vedno gor. na svetlem avtu se sploh ne vidi. Cenovno pa se najbolj splača, meni je bla cena prekleto ugodna! delal pa mi je v mb lešnik. lp
porihtano je napisal/-a:MacTron
a se ti pa da vse poste za nazaj iskat in citirat cse...pa ka?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov