Matjaz46 je napisal/-a:Jaz jih mam ze drugo leto pa se nic ne luscijo samo kamencki se malo poznajo.
Pa ce sem jih kje potegno na pločniku al pa kaj!
Drugače pa jih obnavlajo v slo!PA je nekje 90tisoč na eno felno!
Napisi na googlu kromatura pa ti bo vrglo stran ven!
Samo je pa vse ful drago kaj delajo!
Meni so zaj plastike od ogledal kromirali pa sem dal 140 evrov za dve plastiki!
Matjaz46 je napisal/-a:Paris!
Ves kaj bom reko!Te plastike od ogledal mi je naredo ful slabo!ce je kak kamenček not priletel se je že odluščlo, krom je zbledel po 2 tednih,se prav se ni niti svetil, danes ma sem sau z kercherom pret avto pa sem malo po speglih potegno pa mi je ze sau dol krom!
Tak da mu bom poslal nazaj pa si naj pogleda!Pa upam da mi bo v drugo vredu naredo!
Ce ne pa grem kr osebno k njemu!
Matjaz46 je napisal/-a:Paris!
Ves kaj bom reko!Te plastike od ogledal mi je naredo ful slabo!ce je kak kamenček not priletel se je že odluščlo, krom je zbledel po 2 tednih,se prav se ni niti svetil, danes ma sem sau z kercherom pret avto pa sem malo po speglih potegno pa mi je ze sau dol krom!
Tak da mu bom poslal nazaj pa si naj pogleda!Pa upam da mi bo v drugo vredu naredo!
Polooo je napisal/-a:Matjaz46 je napisal/-a:Paris!
Kaj si pa mislu,da bi krom obstojn na plastiki???
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov