monster_d je napisal/-a:phoebus je napisal/-a:Široki morajo bit glih tolk da ti jih lahko odtrga kot tistemu fiatu
fora ni bla v sirini ampak v materialu.
lp
croma_man je napisal/-a:...napaka v materialu oz. preveč stanjšan adapter iz 5 na 4 vijake iz 20mm na 13mm ker drugače avto sploh nebi mogel premaknit.
porihtano je napisal/-a:20mm je prevec!gres k enemu mehaniku al pa tja na avtoodpad,tam ti bodo prodali rcma za 500sit po en distančnik....oni bodo pač odšravfali s kajga jugota al pa kaj tajga.pol pa lahko sam namontiras,če le bodo luknje prave!
ampak res 20mm je prevec od 12-15 je tst tapravo
Ja ja od Jugota na Jugota ž paše, sam kam drugam, mogoč na stoenko al pa 128-ko kam drgam pa neporihtano je napisal/-a:cofl balaban je kolegu distančnike z jugota odsravfo,tk da negoworim kr neka.ok?
abbe je napisal/-a:kva pa vi tuki govorite
mislm dobri ste.
jst kokr vem je treba pustit neki placa da se alu na "pesto" uleze.minimum je 4 mm. pa se to je treba vedt da je alu na konus podrejana tm k na pesto pride seprau se -5mm
jst na svojga golfa lah dam do 9mm(mam 7 mm)
ce bi hotu dat vec bi pa morau dat usaj 2.4cm
jankec je napisal/-a:abbe je napisal/-a:kva pa vi tuki govorite
mislm dobri ste.
jst kokr vem je treba pustit neki placa da se alu na "pesto" uleze.minimum je 4 mm. pa se to je treba vedt da je alu na konus podrejana tm k na pesto pride seprau se -5mm
jst na svojga golfa lah dam do 9mm(mam 7 mm)
ce bi hotu dat vec bi pa morau dat usaj 2.4cm
ja možno je pa naredit take distančnike da se usedejo na pesto avta, in imajo tudi rob, da se na njih uleže platišče, ti so pa lahko debeli tudi nekaj centimetrov.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov