yugo-speed je napisal/-a:zelo dobro!!!!!!!!!!!!!!!1 KJE SI KUPU NEONKE ,pa kuk kej kostajo
Let me gues:
U A3Mu al pa čem podobnem v BTCju (Tut Conrad) koštajo pa od 2,5k naprej, priklopijo se pa v lighter za čike (ma un, za čike prđigat no ).
Vse neonke lahko das notr.....lahko te k mam jaz ( od Neona) in moje gibljive...samo te niso mocne (gibljive) bom poslikal da boste vidl P.S: full hudo.. pohvalno za idejo pod zic.. .jest sm jo dal pod armaturo pa mi ni blo všeč pod sedež bi bolje zgledalo
Te moje so v orginalu za v racunalnik. Kupu sem jih v mlacomu (2400sit, je bla ena akcija). Sem tud jaz najprej hotu dat pod armaturo, sam mam jaz tam ful mal placa, ze tko en kabl brcam. To pod zicem se e pa kr dobr obnesl, sej so tudi pri zadnih zicih mal osvetlena tla.
hehe dobis dobis zravn limčke cena....
jah odvisno od barve
od najceneje...do najdrazje
se da po naročilu dolžina od pol metra proti 5cm.... RDECA 1500sit
RUMENA 1500 sit
MODRA 2000 sit
ZELENA 2000 sit
BELA 3000 sit
Zadnjič spremenil WhiteCell, dne Ne jul 13, 2003 9:29 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Lepo zgleda... A je možno, da tko povežeš, da ko se vrata odprejo ti začnejo neonke svett? Pa da se poveže direkt na akumulator, ne na tisto sranje za cigarete, ke grdo zgleda
@Dualband & Haby -> noro dobr zgleda tale modra osvetlitev PS - Haby a mas to odspred vsega skupi 3 neonke, torej dve parkirni in eno na sred v maski .. al tut odspodi In kje si stroboskope nabavu Res lepo zgledajo v kombinaciji z modrimi ledicami
There's no better car than SAXO 1.6i 16V VTS...for this once