Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

_denis_
Nov uporabnik

Kraj: okolica celja

vw passat in krom letvice ?

Napisal/-a _denis_ To apr 10, 2007 8:36 pm

ok iščem že neki časa, kje bi dobil kaj takšnega kar je omenjeno v naslovu.
Moj passat(karavan) pač nima v osnovi krom paketa. mimo mene pa vedn pride kakšen avto ki ma vsaj za moj okus tako nor izgled,še posebej prednji del avtomobila,ter okoli šip...torej bistvo kje bi dobil te letvice ali pa vsaj kako fejk sam kolkr tolk kvalitetno varjanto tega ? po možnosti da nebi odstoplo čez 1 mesec, vsaj tako sem slišal za nek trak...hvala že v naprej za pomoč..

Uporabniški avatar
SlaFko
Novinec

Napisal/-a SlaFko To apr 10, 2007 9:39 pm

Meni so samolepilne letvice (na maski) zdržale 1 leto! Pač spomladi sm jih potrgau dol pa nalepu druge!
Okoli šajb ti pa vrjetno nbo izpalo tk k bi treba!
'Ko voli nek' izvoli...

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench To apr 10, 2007 9:41 pm

Meni je kolega rekel, da stane to za doplačilo pri novem avtu 15k SIT, tako da povprašaj kolko bi prišlo zdaj.
Slika

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe To apr 10, 2007 9:57 pm

stench je napisal/-a:Meni je kolega rekel, da stane to za doplačilo pri novem avtu 15k SIT, tako da povprašaj kolko bi prišlo zdaj.

zj bo ze prepozn k negouga avta ne delajo vec.
laho pa probas na servisu majo sigurn une za po vrath pa odbijach pa masko majo tut vrjetn,sam cena zna bit pa zanimiva :? al pa ce na ksnmu odpadu najdes pa dol uzames,sam nevem ko bi to dau dol da nebi skriviu letvic

Uporabniški avatar
Borcix
Novinec

Kraj: Prekmurec v Ljubljani

Napisal/-a Borcix To apr 10, 2007 10:02 pm

abbe je napisal/-a:
stench je napisal/-a:Meni je kolega rekel, da stane to za doplačilo pri novem avtu 15k SIT, tako da povprašaj kolko bi prišlo zdaj.

zj bo ze prepozn k negouga avta ne delajo vec.
laho pa probas na servisu majo sigurn une za po vrath pa odbijach pa masko majo tut vrjetn,sam cena zna bit pa zanimiva :? al pa ce na ksnmu odpadu najdes pa dol uzames,sam nevem ko bi to dau dol da nebi skriviu letvic

Na servisu mu bodo rekli da je za prednji in zadnji konec cena 300€ ;) (preverjeno ker tudi sam iščem) za na vrata pa nevem ker tiste že imam. Se pa najde po e-bayu US varianta teh letvic, meni dokaj všečne samo malo drage, no če primerjaš pri nas z navadnimi je enaka cena. Za primerjavo US varianta:

Slika

Slika

LP
Borcix

_denis_
Nov uporabnik

Napisal/-a _denis_ Če apr 12, 2007 7:28 pm

ja sej na servis sm že pomislu..sam cene majo zasoljene :shock:
tiste samolepilne zadeve, ka pol naj pa vsako leto menjam..čepraw če bi blo treba bi pa..izgled da ta krom izgled letvic full dober, vsaj po mojem okusu..če še kdo kaj ve kr naj napiše, je zaželjeno... ;)

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Če apr 12, 2007 7:41 pm

zakaj pa ne pogledaš recimo na kakemu passatu k je kao razbit pa da se po delih prodaja, pa sam pobereš letvice dol, takih je dost k so zarbial motor pa se prodajajo...to bi bla pomoje cenejša varianta kot na servisu npr.

_denis_
Nov uporabnik

Napisal/-a _denis_ Pe apr 13, 2007 4:30 pm

ok,danes sem slišal da naj nebi imeli passati (takšen kot je moj model) krom paketa..zdj pa nisem prepričan..videl sem že take pasate s tem gor..sam nisem prepričan ali so ble letvice ali pa nalepljena folija..
ja če bi vedel za kakšen tak avto bi z veseljem pobral dol pa mu plačal nekaj...

Uporabniški avatar
tmtslash
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a tmtslash Pe apr 13, 2007 5:43 pm

lp!

no jst sm si uzeu 5 minut casa pa mav po avto neu pogledu, pa naso neki!:

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1389754# --> poklici tega modele ki prodaja ta avto, pa se probi z njim nekot zmenit ce da on tebi te kromirane letvice, ti pa njemu navadne crne (mislim da mas gumijaste obrobe? ) , pa mu nekaj doplacas pa je stvar resena! seveda, ce bo tip za akcijo! :D poklici pa vprasi! pa se karavan je tak ko tvoj, tak da bi lahk dobo letvice se za zadnje sipe, ki jih navadni passati nimajo! :P lahk pa nardis tak ko en model, ko je mojmuj fotru okol in okol pokradu te kromirane letvice (isto iz pasata), pa je meu casa samo pol ure, ker po pol urah po parkiranju jih ni blo vec gor ! :D

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® Pe apr 13, 2007 8:21 pm

Ej pa te krom letvice so drage ko p.....,zadnč smo jih misli za audija a6 naročit na šihtu za sprednjo štoštango in so pršle pol tak drage da smo pol kr cel odbijač z letvicam nov kupit :roll:
1 3 5
2 4 6 R

_denis_
Nov uporabnik

Napisal/-a _denis_ Ne apr 15, 2007 12:41 pm

js mam 99 letnik, on avto z avto.net je pa model od 2001 naprej in je drugačne oblike, letvice okoli šipe bi mogoče res bile prawe, sam za sprednji odbijač pa ne ker je drugačne oblike, pa tud sprednja maska je drugačna..
hvala za pomoč, če pa kdo zve za kakšnega passata(moj model pa da ma to) se pa priporočam da pove. :)
a ni zanimiv, taka mala zadeva, pa tak draga :D j*** ga
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov