... seveda vpliva manjše kot so obešene mase vozila - kolo disk čeljust pesto amortizer polos distančnik ... lažje kolo sledi neravnini na cestišču in avto je bolj stabilen in vodljiv - težje kot je vse to težje kolo sledi neravnini in če pri visoki hitrosti zapelješ v ovinek in sredi tega ovinka ima asfalt recimo stopničko ali luknjo bi ti kolo odskočilo in ne bi padlo na tla dovolj hitro kakor z lažjo varianto ... razlika je, da tisti z lažjo varianto spelje ovinek tisti drugi pa gre naravnost in ne uspe slediti smeri ovinka ...oscarfish je napisal/-a:pa ta teža kaj vpliva na samo vožnjo
... Aleš - Sunside tuning jih prodaja ... L.p. MadDariooo je napisal/-a:no se mene zanima ena stvar glede distancnikov...
js bi rabu distancnike debeline 30mm na kolo, to pomeni da na vsako stran 30mm... in pride skupno 60mm
zdaj js sm to razmisljal tko da bi naredil 8 lukenj na distancnik, na 4 vrezal navoj, v 4 pa utor da pade imbus vijak not, s kirim bi distancnik pritrdil gor na pesto, tam kjer pa bi vrezal navoj pa bi feltno prisraufal...
kje bi to lahko kupil al moram jih dat delat po narocilu??
LP
Hribo je napisal/-a:Zdravo nbom kar tukaj vprasal .
Namreč danes sem nabavil lite platisče in me zanima kje bi kupo te distancnike ker imam malo lufta. sicer na sraufe pase kot treba in skrbi me ce jih ni kaj se lahko zgodi , slabosti,...
Upam da razumete in mi napisete kaj menite,.
Lep pozdrav.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov