bam88 je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:pa daj nea delaj klovna iz sebe z nekimi nalepkami na lucih
lega stari lepo sm prosu ludi za odrasli odgovor.. ne pa za neke zaljivke.. tko da ce ne znas odgovort derektno na moje vprasanje raj drzi jezik za zobmi. razumes?
bam88 je napisal/-a:lp
neki me zanima.. rad bi si spredi na vetrobransko steklo nalimal nalepko proti soncu.. in sicer v barvi avta (rdeca).. pa sm prebral da more bit prosojna.. more bit nujno prosojna? bi mel probleme ce bi nalimal navadno nalepko gor? in ce ze morm kje bi dobil rdeco prosojno nalepko?
pol pa se neki spredi na sprednje luci bi cist mali kos nalepke nalimal na lucke da bi dobil ven mean look... isto z rdeco nalepko.. se to sme?
FreaK_22 je napisal/-a:Narobe ga razumeš ,ker v večini primerov na tem forumu on nezna nič pametnega rečt, razn pametovat oz. žalit. Tako kot je reko človek pred tabo je prosil samo za odrasel nasvet.
bam88 je napisal/-a:Nicc0 je napisal/-a:88% luci mora imeti svetilnost tako da zaslonke komot na avtuza trak pa kot je nekdo napisal zgoraj 12cm ni blema
kje se pa to dobi? zaslonke. pa je treba homologirat? in pa hvala za konkretn odgovor..
cicn ja narobe ga razumes.
freaky hvala za podporo.
CiCn je napisal/-a:bam88 je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:pa daj nea delaj klovna iz sebe z nekimi nalepkami na lucih
lega stari lepo sm prosu ludi za odrasli odgovor.. ne pa za neke zaljivke.. tko da ce ne znas odgovort derektno na moje vprasanje raj drzi jezik za zobmi. razumes?
On je samo reku, da ne lepi nič čez luči, ampak kupi, letvice za čez luči. saj tako sem ga raazumel jst.
andrej86 je napisal/-a:CiCn je napisal/-a:bam88 je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:pa daj nea delaj klovna iz sebe z nekimi nalepkami na lucih
On je samo reku, da ne lepi nič čez luči, ampak kupi, letvice za čez luči. saj tako sem ga raazumel jst.
bravo!!! tak je treba.ko keri novinec kako temo odpre,mojstri foruma tak gušijo,ko da so stari 80 let z eno nogo v grobu pa z bingeljnom med nogami
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov