tmtslash je napisal/-a:sonic vsekakor mors met homo kartoncek zravn! ce te policaj stopa, pa mas neki predelan avto, bo seveda zahtevu homo kartoncek, da vidi ce se ujema z vsem kar imas na avtu! ce ga nimas zravn je isto tak ko da ga sploh nimas (niti doma)
uglavnem fukni ga not u en predal pa te noben policaj nebo mogo jebat!
Falco' je napisal/-a:zgrešeno ali ne zakon je zakon. v končni fazi je vsem glavno, da imaj(m)o nek papir oz. potridlo. v tvojem primeru je vsega "kriv" tisti mož na homolomo...
mirno kri, še marsikaj v življenju boš moral naredit in plačat...
erixon je napisal/-a:Kot že standardno v Sloveniji je z zakoni takole. Veliko zakonov je dobro zastavljenih, tudi o homologaciji, ki pač poskrbijo, da je en red na cesti pa da so upoštevane neke varnostne norme. Kot vedno se pa zatakne pri izvajanju teh zakonov, ker se marsikateremu nadzorniku, ki bi moral opraviti nadzor sladko malo j****.
Ko si za zgled jemljemo Nemce in njihov TUV, tudi tam ni vse rožnato. Sem danes gledal na Kabel 1 oddajo Abenteuer Auto, pa so peljali 15 let staro Astro na tehničnega na pet lokacij. Na enih dveh je šel skozi, na treh pa ne. Pa ko sem gledal ta avto, bi pri nas šel povsod z lahkoto skozi.
Teorija in praksa....
seat je napisal/-a:Potrdila o vgradnji fedrov sploh ni potreboval sam,da je bil tist po***an TUV.
tmtslash je napisal/-a:sonic vsekakor mors met homo kartoncek zravn! ce te policaj stopa, pa mas neki predelan avto, bo seveda zahtevu homo kartoncek, da vidi ce se ujema z vsem kar imas na avtu! ce ga nimas zravn je isto tak ko da ga sploh nimas (niti doma)
uglavnem fukni ga not u en predal pa te noben policaj nebo mogo jebat!
tmtslash je napisal/-a:poloo bos reku da ne rabis met homologacijskega kartoncka s sabo? in kk naj pol policaj vé da mas use homologirano, al mas vse homemade robo? ne vm s kot si pa kaksne policaje mate tam, sm pa preprican da na koroskem so policaji svoje klase, pa da bi te fuko u glavo!
maky je napisal/-a:@ seat: lej čisto odvisno od dneva. meni so šli pregledovati oznake na feltnah, pogledal je tip folije, pregledali so tudi oznake na pragih in odbijačih. ampak to je bilo 4 leta nazaj. kako je sedaj ne vem, samo najbrž tudi pregledujejo bolj podrobno. skoraj bi rekel, da si zapeljal avto čez kanal in da se je nekdo sprehodil pod avtom.
lenivec je napisal/-a:Polooo je napisal/-a:tmtslash je napisal/-a:poloo bos reku da ne rabis met homologacijskega kartoncka s sabo? in kk naj pol policaj vé da mas use homologirano, al mas vse homemade robo? ne vm s kot si pa kaksne policaje mate tam, sm pa preprican da na koroskem so policaji svoje klase, pa da bi te fuko u glavo!
pa kaj si ti mau reta****? sm reku da je isti prekrsek kot da nimas prometne sabo.,..sj se enkrat si preber moj odgovor, ker ne bom se 1x pisu isto sranje...
ni res, homologacijski kartonček rabiš samo n tehničnem uradno, nikjer ne piše da mora bit v avtu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov