Courage™ je napisal/-a:Avtoefekt, vgradi ti na licu mesta, pa kiti so okoli 130 €.
blink je napisal/-a:Grega_ je napisal/-a:Imam omenjenega v oglasu že 1 leto pa dela brez problema.
lp
SuperKako je združen nastavek (H1,H3,H4) za žaromet s podnožjem žarnice D2S? Se da zamenjat samo D2S žarnico?
Courage™ je napisal/-a:blink je napisal/-a:Grega_ je napisal/-a:Imam omenjenega v oglasu že 1 leto pa dela brez problema.
lp
SuperKako je združen nastavek (H1,H3,H4) za žaromet s podnožjem žarnice D2S? Se da zamenjat samo D2S žarnico?
kaj zaj ti govoris ?
Sej pa nastavek pa zarnica se vsepovsod skup drzita, tak da ce crkne pac kupis novo.
blink je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:blink je napisal/-a:Grega_ je napisal/-a:Imam omenjenega v oglasu že 1 leto pa dela brez problema.
lp
kaj zaj ti govoris ?
Sej pa nastavek pa zarnica se vsepovsod skup drzita, tak da ce crkne pac kupis novo.
A to pomeni, da je možno žarnico odklopiti od kabla, ki ima H4 nastavek ali ne?
Courage™ je napisal/-a:blink je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:blink je napisal/-a:Grega_ je napisal/-a:Imam omenjenega v oglasu že 1 leto pa dela brez problema.
lp
kaj zaj ti govoris ?
A to pomeni, da je možno žarnico odklopiti od kabla, ki ima H4 nastavek ali ne?
zarnica z nastavkom in kablom se menja z novo zarnico z nastavkom in kablom. Ne rabis novega kita kupovat.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost