Torej potebujem nekoga ki bi znal narediti koloteke za avto ki je poširjen in so mu seriski koloteki premali. V Glavnem more bit pravi majster. Ce kdo pozna koga .......
lp
Zadnjič spremenil marko01, dne Po maj 28, 2007 4:59 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M → 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi
ubistvu ja in ne... za male siritve tam do 2-3cm da za ostalo bo pa potebno rezanje
in montaza drugega materiala oz. kolotekov v kompletu ...plastika ali kovina
(vsaj tako kot ima znani P206 rc moder - blue racer)
ker ce misli na osnovi teh par cm posirit dalje bo pocla barva in po moznosti deformiral material
@mufijena zadrs se po forumu... ker si na vidni listi
Zadnjič spremenil MacTron, dne Po maj 28, 2007 5:54 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
marko01 je napisal/-a:alo ludi to je ze nareto jaz govorim o kolotekih notranja plastika ki preprecuje vdor vode, umazanije ,...
potem pa povej da isces resitev za notranje koloteke...
anyway... to pa naredi na osnovni varianti in najdi nekoga ki vari plastiko
drugace se tega ne-da... te orignalne ne bos toliko raztegnil
meni so se na patrolu migali malo stranski odbijači zadnji pa mi jih je en majster iz okolice lenarta zavaril (plastične seveda) ma mašino za plastificirat, to pa razlagam zato, ker nevem če bi šlo s to napravo tudi te koloteke naret, ti zrihtam cifro?
DaDek je napisal/-a:meni so se na patrolu migali malo stranski odbijači zadnji pa mi jih je en majster iz okolice lenarta zavaril (plastične seveda) ma mašino za plastificirat, to pa razlagam zato, ker nevem če bi šlo s to napravo tudi te koloteke naret, ti zrihtam cifro?