še to:temnil sm v trebnjem pri PERIMUNDU-najbližji.na šipah je polno mehurčkov,par prask-raz je na šipah.je to normalno?bojo šli mehurčki stran?živčn sm za popizdt.

hvala za odgovore!!!
[/img]
golfTDI je napisal/-a:stokrat slikou pa na nobeni sliki se ne vidi.z enim sm govoru,ku je tut tam temniu,pa pravi da so mehurčki čist normaln pojav,da jih je meu on tut,pa da naj bi se v parih dneh do konca posušilu pa izginlu.za reklamacijo bi mogu pa spet dopust jemat,pa tja se vozt.je meu še kdo mehurčke,pa da so pol izginli?
Courage™ je napisal/-a:golfTDI je napisal/-a:stokrat slikou pa na nobeni sliki se ne vidi.z enim sm govoru,ku je tut tam temniu,pa pravi da so mehurčki čist normaln pojav,da jih je meu on tut,pa da naj bi se v parih dneh do konca posušilu pa izginlu.za reklamacijo bi mogu pa spet dopust jemat,pa tja se vozt.je meu še kdo mehurčke,pa da so pol izginli?
Daj ne jokaj tolko, po vsakem temnenju so mehurcki prisotni, ki pa po nekaj dneh izginejo. Mislim pa sej to ne mores verjet folk bi kr takoj skakal pa reklamiral...
polek je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:golfTDI je napisal/-a:stokrat slikou pa na nobeni sliki se ne vidi.z enim sm govoru,ku je tut tam temniu,pa pravi da so mehurčki čist normaln pojav,da jih je meu on tut,pa da naj bi se v parih dneh do konca posušilu pa izginlu.za reklamacijo bi mogu pa spet dopust jemat,pa tja se vozt.je meu še kdo mehurčke,pa da so pol izginli?
Daj ne jokaj tolko, po vsakem temnenju so mehurcki prisotni, ki pa po nekaj dneh izginejo. Mislim pa sej to ne mores verjet folk bi kr takoj skakal pa reklamiral...
Pa kaj ti zdele par dni z levo nogo vstajaš al kaj?? Vedno ko kdo kej praša mu napišeš, da naj ne joka toliko!! Mislm HALO! Vsi ne vejo vsega!!
Courage™ je napisal/-a:polek je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:golfTDI je napisal/-a:stokrat slikou pa na nobeni sliki se ne vidi.z enim sm govoru,ku je tut tam temniu,pa pravi da so mehurčki čist normaln pojav,da jih je meu on tut,pa da naj bi se v parih dneh do konca posušilu pa izginlu.za reklamacijo bi mogu pa spet dopust jemat,pa tja se vozt.je meu še kdo mehurčke,pa da so pol izginli?
Pa kaj ti zdele par dni z levo nogo vstajaš al kaj?? Vedno ko kdo kej praša mu napišeš, da naj ne joka toliko!! Mislm HALO! Vsi ne vejo vsega!!
Mozno, ampak mi gre posteno na falus da zivimo v takih casih da bi folk kr takoj menjaval pa reklamiral pa se hodo bunit. Mislim da meni vletis pa mi reces da bi reklamiral sipe 3 ure zatem ko so ti jih zatemnili te z dvigalko po tilniku vsekam.
Courage™ je napisal/-a:Mislim da meni vletis pa mi reces da bi reklamiral sipe 3 ure zatem ko so ti jih zatemnili te z dvigalko po tilniku vsekam.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov