Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

temnenje-problemi

Napisal/-a el_diablo Sr maj 30, 2007 4:01 pm

Lp. mam en problem.že prej sm meu na vseh stranskih šipah na zunanji strani neke majhne flekce-po celih šipah,ku niso hotli it stran(tudi če sm fajn drgnu).ni jih blu fajn vidt,tok da se nism obremenjeval kej preveč.dam zatemnit,pol pa šok: :o ful so do izraza pršli,grdu je za vidt.se komu sanja kaj je to,s čim bi šlo to stran(če)?
še to:temnil sm v trebnjem pri PERIMUNDU-najbližji.na šipah je polno mehurčkov,par prask-raz je na šipah.je to normalno?bojo šli mehurčki stran?živčn sm za popizdt. :evil:
hvala za odgovore!!!
[/img]
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Sr maj 30, 2007 4:03 pm

če so mehurčki zarad temnenja ni kvalitetno narejeno...
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 Sr maj 30, 2007 4:07 pm

sipa mora bit dokaj cista.zdj ce so smeti spodi,ali ponavadi ostanejo kosci paprija ko se cistijo sajbe.bo tesko na novo vse.ce so pa mehurcki pa lahko po nekem casu gres nazaj da zgladi.pa bo kul

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Napisal/-a el_diablo Sr maj 30, 2007 4:10 pm

smeti ni vidt notr,to na šipah je pa na zunanji strani.lahko to sam zgladim?čez koliko časa?tamnjene so bile včeraj.

kr.en
Nov uporabnik

Kraj: kr

Napisal/-a kr.en Sr maj 30, 2007 4:13 pm

To reklamiraj. Ponavadi ti da garancijo za temnitev šip. Ni ti dobr nalimu folija al pa ni dobro očistu šipo. Jaz bi to takoj reklamirov.

Uporabniški avatar
simke
Stalni uporabnik

Kraj: Prevalje (Brazil)

Napisal/-a simke Sr maj 30, 2007 4:14 pm

a je mozno da je kdo v blizini avta kej svajsal al pa z flekserci kaj delal? :oops:
Pri kolegu je tudi blo nekaj takega kot si opisal, v blizini avta je z flekserci dela pa od unih iskric al karkoli ze se mu je to nardil
NEVER GO TO WAR WITH A COUNTRY WHOSE NATIONAL HOLIDAY CELEBRATES A DEFEAT IN 1389

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Kraj: NG

Napisal/-a extreme N Sr maj 30, 2007 5:59 pm

posliki da se vidi kaj mislis.
Extreme N

Uporabniški avatar
Skubic
Stalni uporabnik

Napisal/-a Skubic Sr maj 30, 2007 6:10 pm

jaz sem isto pri njih temnil, in je normalno, da se dasn, dva poznajo manjši mehurčki (če jih prej ni bilo), ker se mora stvar posušit, zato tut ni priporočljivo odpiranje šip, pa avto daj na sonce..
Je pa res, da vsa umazanija in praske iz zunanje strani pridejo bolj do izraza.
Zaradi mehurčkov se pa ne sekraj, ker tudi če boš dobro pogledal se še vedno vidi malo "mokro" in bo kmalu izginilo..
LP, Dejan

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Napisal/-a el_diablo Sr maj 30, 2007 6:10 pm

stokrat slikou pa na nobeni sliki se ne vidi.z enim sm govoru,ku je tut tam temniu,pa pravi da so mehurčki čist normaln pojav,da jih je meu on tut,pa da naj bi se v parih dneh do konca posušilu pa izginlu.za reklamacijo bi mogu pa spet dopust jemat,pa tja se vozt.je meu še kdo mehurčke,pa da so pol izginli?

Uporabniški avatar
Skubic
Stalni uporabnik

Napisal/-a Skubic Sr maj 30, 2007 6:11 pm

kakšna časovna usklajenost ;)

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Napisal/-a el_diablo Sr maj 30, 2007 6:14 pm

do sekunde,verjetnu :lol: dobr,zdej mi je mau lažje pri srcu,drugač bi me požrlu.bom javu spremembe.hvala

toma18
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a toma18 Sr maj 30, 2007 9:52 pm

Jaaaa to se bo posušilo v parih dneh :D
Če so pa mehurčki pol je pa pizdarija :-P

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če maj 31, 2007 11:30 am

golfTDI je napisal/-a:stokrat slikou pa na nobeni sliki se ne vidi.z enim sm govoru,ku je tut tam temniu,pa pravi da so mehurčki čist normaln pojav,da jih je meu on tut,pa da naj bi se v parih dneh do konca posušilu pa izginlu.za reklamacijo bi mogu pa spet dopust jemat,pa tja se vozt.je meu še kdo mehurčke,pa da so pol izginli?

Daj ne jokaj tolko, po vsakem temnenju so mehurcki prisotni, ki pa po nekaj dneh izginejo. Mislim pa sej to ne mores verjet folk bi kr takoj skakal pa reklamiral...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
polek
Nov uporabnik

Kraj: RT

Napisal/-a polek Če maj 31, 2007 11:51 am

Courage™ je napisal/-a:
golfTDI je napisal/-a:stokrat slikou pa na nobeni sliki se ne vidi.z enim sm govoru,ku je tut tam temniu,pa pravi da so mehurčki čist normaln pojav,da jih je meu on tut,pa da naj bi se v parih dneh do konca posušilu pa izginlu.za reklamacijo bi mogu pa spet dopust jemat,pa tja se vozt.je meu še kdo mehurčke,pa da so pol izginli?

Daj ne jokaj tolko, po vsakem temnenju so mehurcki prisotni, ki pa po nekaj dneh izginejo. Mislim pa sej to ne mores verjet folk bi kr takoj skakal pa reklamiral...

Pa kaj ti zdele par dni z levo nogo vstajaš al kaj?? Vedno ko kdo kej praša mu napišeš, da naj ne joka toliko!! Mislm HALO! Vsi ne vejo vsega!! :?

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Če maj 31, 2007 11:59 am

To je čist normalno da so mehurčki. Saj bojo zginli, čimveč avto na soncu met pa bo. Pa ne odpirat šajb takoj ker ti bo folijo dol potegnilo.

Se strinjam s Courage-om, zadnje čase bi folk delal reklamacijo še preden je stvar bla sploh nareta :roll: :lol:

LP
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če maj 31, 2007 12:15 pm

polek je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:

Pa kaj ti zdele par dni z levo nogo vstajaš al kaj?? Vedno ko kdo kej praša mu napišeš, da naj ne joka toliko!! Mislm HALO! Vsi ne vejo vsega!! :?

Mozno, ampak mi gre posteno na falus da zivimo v takih casih da bi folk kr takoj menjaval pa reklamiral pa se hodo bunit. Mislim da meni vletis pa mi reces da bi reklamiral sipe 3 ure zatem ko so ti jih zatemnili te z dvigalko po tilniku vsekam. ;)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

martin85
Nov uporabnik

Napisal/-a martin85 Če maj 31, 2007 12:24 pm

Courage™ je napisal/-a:
polek je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:

Mozno, ampak mi gre posteno na falus da zivimo v takih casih da bi folk kr takoj menjaval pa reklamiral pa se hodo bunit. Mislim da meni vletis pa mi reces da bi reklamiral sipe 3 ure zatem ko so ti jih zatemnili te z dvigalko po tilniku vsekam. ;)

Ja ni čist tako...jaz recimo do sedaj nisem vedel da je tako s temnenjem.... Bi pa lahko že tist ki je temnil sam lahko vsaki stranki povedal pa tudi kolk časa nej počaka preden pride kaj reklamirat.....Nimajo vsi intereta de brejo take teme ot je ta...

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Če maj 31, 2007 4:35 pm

Courage™ je napisal/-a:Mislim da meni vletis pa mi reces da bi reklamiral sipe 3 ure zatem ko so ti jih zatemnili te z dvigalko po tilniku vsekam. ;)

:cry :cry :vc

@martin85...zato pa imaš telefon pa pokličeš tja in vprašaš kak je z mehurčki pa mislim da že vidiš tam ko se v avto vsedeš, da so pa vprašaš kar tam. Sej te nebi noben vgrizno.
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

b@ndit
Nov uporabnik

Kraj: SinGapur

Napisal/-a b@ndit Pe jun 01, 2007 5:11 pm

dej mene tud skrbi nekaj!danes sem temnil!zdej pa ko sem od zunaj čistil okna sta na voznikovi strani umazani,zgleda kot od zunaj da je neko lepilo al kaj vem ka!sem probal z čistilom za steklo in nič ne gre dol!druge šipe so ful lepe čiste!tu pa zgleda kot da je nekaj teklo po steklu(lepilo????)!ni mijasno kaj je to!a je možno da je odznotraj!sam ko znotraj pogledaš se vidi kot da je zunaj!pa niso mehurčki!!!prav od nekih kapljic črte in fleki umazani!se komu svita kaj je to????

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Napisal/-a el_diablo So jun 02, 2007 11:09 am

:) :) :) mehurčki so zginli po treh dneh,tok da je zdej kul.edin za une flekce nevem kok čm jih dol dobit.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov