Pozdravljeni
Kje bi se dalo dobit zadnje luči za 307SW, lexus ali kaj podobnegam ker so mi originalne grde.A3M mi jih naroči in potem čakaj......
Morda kdo ve kje v Celovcu, Vilachu ali v Italiji se to dobi in kakšne so tam cene.
Lep pozdrav in hvala za odgovore
e-bay ravno nisem gledal, me pa najbolj zanimajo zadnje luči. Na zgornjih dveh naslovih pa nisem zasledil slik in cene.
Ali še kdo ve za kako po možnosti našo stran ali naj grem kar v Celovec na blef in bom tam našel? Samo kam ne vem.
Zanimiva stran, ja samo ne vem ali bi vzel črne ali krom, avto je namreč bel, morda bi bile črne lepše?
Pa tegale stavka ravnone razumem, a lahko prevod prosim?
Courage™ pravi:
Je pa res da bos dreku dal focn. Lexus sux.
Toyota Corolla verso mislim, da ma original bele krom zadnje luči , pa ne zgleda gli ne vem kako grda.
Mene motijo samo zato, ker so zako blede barve in zgledajo kot obšlesane. Seveda bi dal gor originalne nove od novega tipa 307SW samo je pa ena tolk kot tukaj obe.
Morda se res še premislim...pa kakšno drugo neumnost kupim in obesim na avto ops:
Ce bi jaz mel belega SWja, bi mu dal crne felne gor, sipe zatemnil na crno, da bi bil kontrast crna bela. Po moje najlepsi izgled, s katerim ne mores sfalit na nobenem belem avtu