Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

simi182
Nov uporabnik

Kraj: Zasavje

Kako naj Homologiram (VW POLO)

Napisal/-a simi182 So jul 07, 2007 10:42 am

Lep pozdrav....
Imam nek problem, in upam da mi ga lahko kdo pomaga rešiti...
Kupil sem VW Polo 96letnik, 1.6 motor 75km... na avtu imam dodan sprednji podalšek okrog 5cm in zelo navadne pragove...tolk da lahko rečemo da imam prage :) problem je v tem..da avto nima homologacijskega kartončka(ampak kolikor vem je uradno od letnika 98 naprej) ...plus nimam nobenega računa ali certifikata za te pragove in sprednji podalšek...
Zanima me kako naj to uredim...rad bi si zadevo homologiral ane..me policaji že kar grdo gledajo ko grem mimo..

Na forumu sem zasledil da potrebujem pač neke papirje za homologiranje... je možnost da to kje dobim da lahko homologiram? ali je možnost homologiranja brez papirjev? ali pa če lahko kdo zrihta te račune ..

evo...se slikca..da si lahko lažje predstavljate kako majhno zadevico zelim homologirat...

http://shrani.si/files/polo13jme.jpg

Upam da mi čim hitreje nekdo pomaga do te rešitve :)
Hvala...

Lp Simi

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker So jul 07, 2007 11:01 am

najbolš da daš to grdobo stran in bo avto lepši pa še 50€ boš prišparal. drgač pa poglej če so kake cifre na tem plugu pa boš vidu. če so cifre pol more tuv obstajat, če jih ni, tut tuva ni. pragov pa jz pol nebi homologiral, ker itak niso vseskup nič. rečeš pač da ti rjavi pa si pol pač to gor dau.

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 So jul 07, 2007 11:46 am

kot je rekel slicker daj spredi lopato dol.ker je res grdo.no ce ti je pa vsec pa enostavno.dvihgni avto poglej ce so stevilke ce so.poklici ustyle ali fazer in se bota kej zmenla za papirje. ce jih ni pa pac trgi dol pa original gor.al og gtija ali pa novega kupis kaj lepsega :D

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 So jul 07, 2007 11:49 am

res je lepo.gor pustimal čudn zgleda pa dobr je
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov