Najprej en lep pozdrav, sem nov na tej strani in imam kar nekaj vprasanj.
Za zacetek me zanima..imam namrec audi a3 2005 letnik in se je punca zaletela z njim v drevo..seveda je nastradal odbijac hauba luci..zanima me ali je mozno sedaj ko ga dam mehaniku novejso masko odspredaj.
ti potrebujes odbijac oz cel komplet (facelift) singleframe - A3 (A5)
najlazje je poiskati to po ebay-u ce pa zelis vendar bo tudi drazje
se pa to naroci pri najblizjem trgovcu z audi opremo
sem zasledil tudi pri nas na avto.net odbijac od novega + tisi krom del z okvirjem in me pride use skupaj cirka 300-400eu. Ali je odbijac potreben predelave da pase na mojega? Ali pa gre gor kot stari brez problemov?
ni problemov za gor devat, normalno se pršraufa in natakne(mislim da ma plastične nosilce na blatniku-tam se pol odbijač zatakne not) sm že mal pozabu... ni treba nč predelavat
ato ti govoriš za rablen odbijač cene al za novga?
lastne izkušnje:
najbolš da maš karambol (nisi ti kriv) in ti predelavo krije kasko...ampk more bit razbit odbijač, hauba-da se neda popravt in da ti jo morjo zamenat
pr men se ni dal predelat k je bla hauba premal razbita oz. nč zmečkana in se je pol ni zamenal ampk sam popravl + preštrihal
pride te maska od S3 k je ful bl kromana pa hujša + CENEJŠA (pribl.170€), original pa pribl. 180€...tko da zihr uzameš uno od S3...
pol se tm zdilaš na servisu da ti namest unga odbijača dajo novga za trapez oz. single-frame...k ni nobenga problema in sploh ne komplicirajo (to nevem ceno ampk pribl. 300€+ ampk ne dost več)
pol pa single-frame maska pride previsok v haubo in je zto treba menat še to...in tuki so mene pol že v delavnci zj***l...k un pa ve k je to že delu (hauba+nosilci+štrihanje pa pride pol okol 700€) tko da to se pa pol že ne splača več
kasko ti krije use sam masko morš sam plačat...to je to
Lp
Imam audi a3, letnik 99. z počenim zadnjim odbijačem. Sedaj me pa zanima če bi lahko dal zadnji odbijač gor od s3 ? Ker sem klical prodajalca, pa je rekel da je širši in da zna bit težava pri blatniku. Ima kdo izkušnje s tem ?